• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Artık millete saygı duymayı öğrenin ERHAN GÜLENÇ

Artık millete saygı duymayı öğrenin

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2017, 00:00

CHP'nin Çanakkale'de düzenlediği sözde adalet kurultayı skandalların gölgesinde devam ediyor. CHP'lilerin şehitlikte içki içip oyunlar oynaması büyük tepki çekerken CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'dan skandal bir açıklama geldi. Erdoğdu, katıldığı TV programında CHP'lilerin bu yaptığını temizlemeye çalışırken "İçki içmek günah değil, sosyal bir aktivite" diye konuştu.
Hep "CHP neden yüzde 25 barajını aşamıyor, neden bir türlü iktidara gelemiyor" deniyor ya. İşte bu yüzden.
Hiç kusura bakmayın, siz milletin değerlerine saygı göstermezseniz, bu millet de sizi iktidar yapmaz.
Siz, bu ülke halkının lanetlediği FETÖ ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile söylem birliği yapıp "sözde adalet" kurultayı düzenliyorsunuz.
Ardından bu da yetmezmiş gibi milletin bağrından çıkan ve yedi düvele karşı kahramanlık destanı yazan şehitlerimizin yattığı şehitlikte içki içip oyunlar oynuyorsunuz.
Bu yaptığınız büyük tepki çekince de kendinizi temize çıkarmaya çalışırken milletin değerlerine saldırıda bulunuyorsunuz.
Özrünüz kabahatinizden büyük!

Sayın Erdoğdu...
Bu ülkede yasaların izin verdiği şekilde içki içilmesine kimse karışamaz. Siz de içki içebilirsiniz. Buna kimse bir şey diyemez.
Ama çıkıp da "İçki içmek günah değil" derseniz olmaz. Sizin kendi inancınıza göre içki içmek günah olmayabilir ama bu milletin çok büyük bölümünün inancına göre, günah. Bu millet böyle inanıyor neden buna saygı duymuyorsunuz?
Neden millete neyin günah olduğunu ve neyin günah olmadığını dikte eder gibi fetva veriyorsunuz?
Artık, millete saygı göstermeyi öğrenin...

CUMHURİYET DE KÜRDİSTAN'I MI SAVUNUYOR?

Cumhuriyet Gazetesi'nde demokrasinin olmadığını hep birlikte gördük.
Gazete yönetimi, Milli Eğitim müfredatından evrim teorisinin çıkarılması ve müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesinin muhalefetin iddia ettiği gibi kötü bir şey olmadığını söyleyen köşe yazarı Nuray Mert'i kapının önüne koydu. Gerekçe olarak da "Cumhuriyet'te böyle yazılar yazılamaz. Nuray Mert yayın ilkelerimize aykırı yazılar yazdı" denildi.
Cumhuriyet'in bir başka yazarı Aslı Aydıntaşbaş dün bir skandala imza attı.
Aydıntaşbaş, önümüzdeki günlerde Kuzey Irak'ta bağımsızlık için referandum yapmaya hazırlanan Barzani'nin ajansı Rudaw'a açıklama yaparak Kürdistan'ın kurulmasına destek verdi. Türkiye, böyle bir referandumun ve Kürdistan'ın kurulmasını tehdit olarak algılarken Aydıntaşbaş, "Irak yerine Türkiye'nin komşusu Kürdistan olmalıdır" dedi.
Bakalım, sırf hükümetin iki icraatının muhalefetin söylediği gibi kötü bir şey olmadığını söylüyor diye Nuray Mert'i kapının önüne koyan Cumhuriyet Gazetesi, Aslı Aydıntaşbaş'a ne diyecek?
Yoksa, Türkiye'nin bölünmesine kadar gidebilecek bir süreci başlatacak Kürdistan'ın kurulmasını savunmak Cumhuriyet'in yayın politikalarına uygun mu düşüyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA