• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ey CHP yönetimi! Siz bu vatana düşman mısınız? ERHAN GÜLENÇ

Ey CHP yönetimi! Siz bu vatana düşman mısınız?

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.06.2018, 00:00

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimdeki birkaç isim artık iyice şirazeyi kaydırdı.
Göz göre göre milli güvenlik tehdidi haline geldiler. Çünkü, Türkiye ne zaman teröre darbe vursa ses onlardan geliyor.
17-25 Aralık'taki darbe sürecinde açıktan FETÖ ile işbirliği yaptılar. 15 Temmuz'da 250 şehit verdiğimiz hain darbe girişimini "kontrollü darbe" diyerek sulandırmaya çalıştılar. FETÖ'nün yayın organlarına el konulmasın diye kapılarına barikat kurdular.
Türkiye, kendisine yönelen PKK tehdidine karşı Afrin'e harekata karar verdi, CHP buna da karşı çıktı. Ancak, Türkiye harekattaki kararlılığını ortaya koyunca Kılıçdaroğlu çıkıp akla ziyan önerilerde bulundu ve "Afrin'e kadar gidelim ama kent merkezine girmeyelim" dedi. Yani, bir anlamda harekatı baltalamaya çalıştı.
Kılıçdaroğlu, diğer yandan terör örgütleriyle ağız birliği yapıp Alman dergilerine, "Türkiye'de şu an hiç kimsenin güvenliği garanti altında değil. Ne canı, ne malı. Maalesef yasaların geçmediği, adaletin olmadığı bir dönemde yaşıyoruz" diye demeçler bile verdi.
Resmen ülkesini kötüleyerek "Türkiye'ye sakın gelmeyin" demeye getirdi.

ÖZERKLİK SÖZÜ

Kılıçdaroğlu ve dar kadrosunun hazırladığı seçim beyannamesinde, Türkiye'nin 'bölünmeye neden olur' diye uygulamadığı Avrupa Birliği yerel özerklik şartının hayata geçirileceği sözü verildi. Adeta terör örgütünün "özerklik" talebine olumlu cevap verildi. Geçtiğimiz günlerde de PKK elebaşı Cemil Bayık, siyasi uzantıları olan HDP'nin barajı geçmesi için CHP'ye yardım çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu da çıkıp "HDP'nin barajı aşması ve parlamentoda olması gerekiyor" açıklaması yaptı ve Bayık'ın çağrısını yerine getirmiş oldu.
Şimdi de Türkiye, PKK'nın merkezi üssü konumundaki Kandil Dağı'na doğru ilerliyor.
Ses yine CHP'den geliyor. Bir yandan bu operasyonu yöneten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'i "Sen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl alkışlarsın, senin apoletlerini sökeceğiz" diyerek karalamaya çalışıyorlar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün dediği gibi sanki o apoletleri cezaevinden çıkarmak için ellerinden geleni yaptıkları HDP'li Selahattin Demirtaş'a takacaklar...

ENGEL OLAMAYACAKSINIZ

Bununla da yetinmeyen CHP'den dün öyle bir açıklama geldi ki, isyan etmemek mümkün değil. Türkiye, terörün kalbi Kandil'e yaklaşınca ses yine CHP'den geldi.
CHP'nin Manisalı Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Mehmetçiğin Kandil'e siyasi hesaplarla gönderildiği iddiasını ortaya attı. Özel, "Şimdi herkes biliyor ki Kandil'de PKK unsurları kalmamıştır" dedi. Yani bir anlamda "Kandil'e girmeyelim" demeye getirdi.
Ey Kılıçdaroğlu, Özel ve beraberindekiler...
Sizin bu vatanla olan sorununuz nedir?
Türkiye'nin teröre karşı yaptığı ataklara neden karşı çıkıyorsunuz? Bu muhalefet yapmak falan değil resmen teröre destek vermektir.
Şunu çok iyi bilin ki, siz isteseniz de istemeseniz de Türkiye, terörü yenecek, size rağmen yenecek. Günü geldiğinde de Kandil'e Türk Bayrağı'nı dikecek. Kandil'de bir PKK'lı kalmasa bile oraya dikilecek Türk Bayrağı ile teröre karşı zaferimizi dünyaya ilan edeceğiz. Ne kadar yırtınırsanız yırtının buna engel olamayacaksınız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA