• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cemil ve Serdar Başkan’a mesaj: Biz duyarız! ERHAN GÜLENÇ

Cemil ve Serdar Başkan’a mesaj: Biz duyarız!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.01.2022, 00:00

Karşıyaka Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri ve CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin geçtiğimiz günlerdeki kahvaltısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun "Camilere, Cuma'ya gidin.
Benim tarzım olmadığı için gitmem ama siz gidin" şeklinde bir konuşma yaptığını sizlere bu köşede aktardım...
Pazartesi günü yayınlanan bu yazımız ilçede bir hayli yankı uyandırdı...
Hatta içeriden gelen bilgilere göre geçtiğimiz pazartesi günkü meclis oturumundan önce yapılan CHP Grup Toplantısı'nda bu yazımız konuşulmuş... Konuyu Belediye Başkanı Cemil Tugay gündeme getirmiş.
Bu konuşmanın bize nasıl sızdığı tartışılmış.
Tugay, meclis üyelerini kastederek, "Bizden birinin sızdıracağına inanmıyorum" demiş... İlçe Başkanı Serdar Koç da, "O zaman ilçe yönetim kurulu üyeleri mi sızdırdı?" demiş ve esprili bir şekilde "Ben onlarla bir konuşurum" ifadesini kullanmış.

YANLIŞINIZ YOKSA ÇEKİNMEYİN
Bu sırada Başkan Tugay, yerinden kalkarak toplantının yapıldığı salonun açık olan penceresini kapatmış. Bu da "Dışarıdan görevlilerin duyup sızdırdığından mı şüpheleniyorsunuz?" şeklinde sorulara neden olmuş. Başkan Tugay da "Ondan kapatmadım ancak bu şekilde onları da zan altında bırakmamış olduk" diye şaka yapmış. Sayın Tugay ve Koç!
Bizden kaçmaz, biz Yeni Asır'ız, duyarız...
Gördüğünüz gibi grup toplantısındaki bu konuşmaları da duyduk. Bizim tek gayemiz gazetecilik yapmak... Biz duyar ve doğru olduğunu teyit ettirdiğimiz bilgileri kamuoyuna aktarırız... Evet, gerçekleri yazan kalemimizin sivri olduğu da doğrudur...
Eğer ortada bir yanlışınız yoksa bu durumdan çekinmenize de hiç gerek yok...

SEFERİHİSAR'DA YATIRIM PEŞİNDE KOŞAN İYİ PARTİLİ!
İyi Parti lideri Meral Akşener, esiyor gürlüyor, "Ben başbakanlığa talibim" diyor... O böyle esip gürlerken kulağıma ilginç bir bilgi geldi. Buna göre İyi Parti Samsun Milletvekili olan iş insanı Bedri Yaşar, geçtiğimiz günlerde Seferihisar'a geldi. Bedri Bey, Seferihisar ve çevresinde bir yatırım planlıyormuş. Bununla ilgili görüşmeler yapmış. Bedri Yaşar'ın çocuklarının yönettiği şirket daha önce CHP'li Ankara Belediyesinden 107 milyon liralık ihale aldığı haberleriyle gündeme gelmişti. Sayın Yaşar, şimdi de rotayı İzmir'i çevirmiş anlaşılan... Ne diyelim, 'iyi işler' Bedri Bey!...

O KEMALPAŞA ARTVİN'DE ÇIKTI
İnternet sitelerinde önceki gün İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın çıktığı ikinci el pikap araç ihalesini Artvin Hopa'dan birinin girerek kazandığı haberi yer aldı. Biz de bu haberler üzerine "Bu ihale belediyecilikte bir başarı!" diyerek ünlem işaretimizi koyduk. Okuyucularımızdan Rıdvan Başkanın eşinin de Artvinli olduğu ve bu işte bir bit yeniği olduğu şeklinde telefonlar aldık. Bunun üzerine Başkan Karakayalı ile görüştük. Meğer, bu ihaleye çıkan İzmir Kemalpaşa değil Artvin'in Kemalpaşa Belediyesi'ymiş... EKAP belgeleri üzerinden o haberleri yapanlar bunu karıştırmış.
Habercilikte olabiliyor böyle yol kazaları...
Hoş görmek lazım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA