• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir Fuar’ı en az 20 gün açık kalmalı ERKİN USMAN

İzmir Fuar’ı en az 20 gün açık kalmalı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2016, 00:00

İnovasyon temasıyla açılan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda konserlerden, tiyatrolara, müzikallerden heyecan dolu motosiklet gösterilerine kadar birbirinden farklı birçok özel etkinlik ziyaretçileri bekliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen İEF'in bu yılki partner ülkesi Malezya ve onur konuğu ili ise Manisa. Folkart ana sponsorluğunda ve Vestel'in inovasyon ana sponsorluğunda gerçekleştirilen İEF, 4 Eylül'e kadar devam edecek.
İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu havaya ve şekle dönüştürülmesini aylar önce önermiş biri olarak, bir mini önerimiz daha olacak:
Bu Fuar 1 Eylül ile 20 Eylül arasında olmalı.
Yani bir hafta değil, 20 gün...
Fuar çim konserlerinin pazar gecesi konuğu rock müziğinin sevilen grubu Duman oldu.
Duman grubunun solisti Kaan Tangöze sevilen şarkılarını İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaretçileri için seslendirdi. Konsere "Neredesin Sen" ile başlayan grup dinleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yarın Edip Akbayram, 2 Eylül Cuma Ajda Pekkan, 3 Eylül Cumartesi Athena ve 4 Eylül Pazar Vestel sponsorluğunda Sertap Erener konser verecek. Ücretsiz olarak İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen çim konserleri 21.30'da başlıyor.
Sumru Yavrucuk, tek kişilik komedi oyunu "Shirley" ile fuar izleyicisiyle buluştu. "Shirley" ile İsmet İnönü Sanat Merkezi doldu taştı. Tiyatro severlerden büyük ilgi gören oyun Folkart sponsorluğunda gerçekleştirildi.
"Shirley" günlük hayatının sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve birçok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş olan Shirley Valetine'nin öyküsüdür.
Komik ve eğlenceli bir kendini keşfediş hikayesi olan "Shirley", başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk'un yorumuyla hayat buluyor.
Fuar süresince her gün farklı bir oyunun sahneleneceği İsmet İnönü Sanat Merkezi'ndeki tüm tiyatrolara girişler ücretsiz olacak.
İsmet İnönü Sanat Merkezi programı için ücretsiz davetiyeler İsmet İnönü gişelerinden ve İZFAŞ binasından temin edilebilir.
Folkart sponsorluğunda devam edecek tiyatro gösterileri şöyle; yarın "Yetersiz Bakiye", cuma "Patron Çıldırdı", 3 Eylül Cumartesi "Ödünç Yaşamlar", 4 Eylül Pazar "Kelebekler Özgürdür".

Caz severler buluştu

Caz dolu günler devam ediyor.
Folkart sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlik caz severleri fuarda buluşturdu.
Mogambo Caz Günleri'nin 28 Ağustos Cumartesi konuğu Müge Zeren ve Hot Chocolate Cuba oldu. Müge Zeren & Hot Chocolate Cuba, 28 Ağustos'ta hareketli şarkılarını Küba tınılarıyla harmanlayıp dinleyicilerine renkli bir akşam yaşattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA