• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Haydi kadınlar!.. Bayraklı’da spora ERKİN USMAN

Haydi kadınlar!.. Bayraklı’da spora

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.12.2016, 00:00

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan birbirinden renkli spor aktivitelerine ilgi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda devam eden yoga, limbering, zumba, aerobic, plates ve bokwa kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Kadınlar spor yaparak hem zinde kalıyor, hem de sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.
Kurslar; Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, Mansuroğlu Kadın Dünyası, 75'inci Yıl Kültür Merkezi, İhsan Alyanak Kültür Merkezi ve Onur Mahallesi Amfi Tiyatro'daki spor salonlarında veriliyor. Belirlenen gün ve saatlerde 7'den 70'e herkesin katılabileceği kurslar için Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'ne 0232 371 23 00 telefon numarasından müracaat edilmesi gerekiyor. Kadınlar dans edip, eğlenerek hem hoşça vakit geçiriyor, hem de sağlıklı yaşam için spor yapıyor.
Bayraklı'da her projenin önemli birer ihtiyaca yanıt verdiğini belirterek, spor alanında yapılması gereken herşeyi imkanlar dahilinde hayata geçirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ev hanımları başta olmak üzere tüm kadınlarımıza yönelik açtığımız spor kurslarının büyük ilgi görmesi bizi mutlu ediyor. İlçemizin çeşitli yerlerindeki merkezlerde birçok kurs veriyoruz. Katılmak isteyenler semt merkezlerimize veya spor işleri müdürlüğümüze müracaat edebilir. Kadınlarımız spor yaparken aynı zamanda eğleniyor.
Bu, onlar için önemli bir sosyal aktivite oluyor. Tüm kadınlarımızı spor yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kadın başkan hızlı başladı

Yelken Federasyonu'nun çiçeği burnunda başkanı Özlem Akdurak göreve hızlı girdi, Çeşme'de yapılan Folkart İnternational Opti Week Yarışmalarının kusursuz organize edilmesini sağladı.
Genç sporcularla geleceğe umutla baktıklarını belirten Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Özlem Akdurak, bu organizasyona emek veren ve destek olan herkese teşekkür etti. Türk yelkenciliğini güvenli yarınlara taşıyacaklarına değinen Akdurak, "Amacımız size sistematik ve güvenli bir camia yaratmak.
2017 faaliyetlerimizi yakın zamanda paylaşacağız.
Hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Birçok spor faaliyetinin maddi sorunlar yaşandığı için yapılamadığı günümüzde anlamlı desteklerin olması hepimizi mutlu etti. Dilerim devamı gelir" dedi.

Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Rebii Akdurak ise, Folkart Uluslararası Yelken Haftası etkinliğinin her geçen yıl daha başarılı ve dolu geçtiğini, bu durumun İzmir ve Çeşme adına gurur verici olduğunu söyledi.
Akdurak, "Ulusal çapta yapabilir miyiz" diye düşünüyorduk, uluslararasına geçtik.
Bu yolda Çeşme Kaymakamımız Mustafa Erkayıran'ın büyük emekleri var" dedi, Başkan Özlem Akdurak'a da gösterdiği ilgi için teşükkür etti.
Folkart International Opti Week Yarışlarında genel sıralamada Era Yelken Kulübü'nden Efe Tulcal birinci oldu. Yunanistan Alkyon Rafina Yelken Kulübü'nden Georgios Papadakos ikinci olurken, üçüncülüğü ise Polonya UKS takımından Filip Miloszewski aldı. Genel Bayan sıralamasında ise Urla Ali Rıza Mete Yelken Kulübü'nden Okyanus Arıkan birinciliği alırken, İsrail Sdot- Yam Yelken Kulübü sporcusu Gal Zukerman ikinci, yine İsrail Tel Aviv Yelken Kulübü sporcusu Sinai Potapov üçüncü oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA