• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cem Yılmaz’a benziyor diye hayatı değişti ERKİN USMAN

Cem Yılmaz’a benziyor diye hayatı değişti

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.09.2017, 00:00

Buca'nın Enhoşlar semtinde erkek kuaförü olarak çalışan Emrah Karaoğlu, Cem Yılmaz'ın tıpa tıp benzeri.
Aslen Rizeli olan ve İzmir'e yerleştikten sonra berberliğe başlayan Emrah Karaoğlu'nun ünlü komedyen Cem Yılmaz'a benzerliğini bir fotoğrafçı arkadaşı fark etmiş.
Bir iki rötuşla bu benzerliği daha da pekiştiren genç kuaför, bir süre tiyatro eğitimi de alarak bir vizyon oluşturmayı hedeflemiş.
Bu süreçte bir bankanın cast ajansı tarafından keşfedilen Emrah Karaoğlu, Cem Yılmaz'ın başrolde oynadığı banka reklamında ünlü komedyenin dublörü olarak görev aldı. Ödemiş'te Cem Yılmaz, yakın plan çekimlerini sekiz saatte bitirip İstanbul'a dönerken, Emrah Karaoğlu, beş gün süreyle Yılmaz'ın uzak ve sırt çekimlerinde yer aldı.
Cem Yılmaz'a benzerliğinin günlük yaşamda kendisine büyük değişiklik kattığına değinen Karaoğlu, "Pek çok kimse gerçekten Cem Yılmaz olduğumu sanıyor.
Yanağımı sıkanlar, sakalımı çekiştirenler, gözümün dibine sokulup gerçek Cem olup olmadığımı sınayanlar, aslında yaşamıma renk katıyorlar.
Bu ilgi hayatımı da kolaylaştırıyor diyebilirim" diye konuşuyor.

KIRDILAR MI SENİ, SUS DA YARADAN KONUŞSUN!..

Kırdılar mı seni... Boş ver.
Sen sus yaradan konuşsun.
Gerçekten haksız yere kırdılarsa gönlünü. seni melekler savunsun. Ne beddua et, ne de darıl...Ne de kalbin yansın.Sen affet ki, onlar utansın.
Mevlana der ki; "Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme..." İşte orası kaderinin değişeceği noktadır. Hayat denen bu kısır döngüde onlarca sıkıntı yaşarız, umutlarımız elimizden alınır.
Bazen, ne yapacağımızı, nasıl düşüneceğimizi şaşırırız.
Öfkemiz kimedir bilemeyiz. gönlümüz yorgun gözümüz yaşlıdır.
Mutluluğun resmini çizmeye çalışırız ama nafile...
Peki nasıl mutlu olacağız, var mı fikri olan?

***

Benim var...
Kalbi yorgun olanın dili keskin olurmuş... Ya kalbi yorgun olanın yanında olmayacaksın, ya da yanında olduğun kalbi yormayacaksın.
Her daim iyiliğe niyet edeceksin.
Sıkıntıya sabredeceksin, aza kanaat edip, hatalarını kabul edeceksin.
Şu "kavanoz dipli dünyada" insanlara umut aşılayan POTA okuru Nejla Gülay'a teşekkürler.

BİN ÖĞRENCİYE BURS DESTEĞİ

Karşıyaka Belediyesi, 2017-2018 öğretim yılı ile birlikte burs programını da başlatıyor. Bu yıl bin öğrenciye ulaşması hedeflenen eğitim bursu için 6 Ekim tarihine kadar, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapılabilecek.
Karşılıksız eğitim desteğinden Karşıyaka ilçe sınırları dahilinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı, ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarında okuyan öğrenciler yararlanacak. Yapılacak değerlendirmeler sonucunda burs almaya hak kazanacak öğrencilere, 8 ay boyunca maddi destek sağlanacak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine aylık 75 TL, lise öğrencilerine ise aylık 100 TL ödeme yapılacak. Ayrıca 399 40 81 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Dar gelirli ailelere mensup çocuklarımızın eğitimine bir nebze de olsa destek olabilmek adına bu yıl da burs desteğimizi başlatıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza eğitimde fırsat eşitliği yaratmak; başarılı ve örnek bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

DAMAT...

Papaz, yeni evlileri takdis etmeden önce Katolik sistemi gereği davetlilere sordu:
"Aranızda bu hayırlı birleşmeyi doğru bulmayanlar var mı?" Bir mırıltı duyuldu:
"Ben..." Papaz, sesin geldiği tarafa bakarak:
"Canım sana sormuyorum.
Sen damatsın!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA