• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sevginizi göstermenin birçok yolu var ERMAN AZAR

Sevginizi göstermenin birçok yolu var

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.05.2019, 00:00

Anneler Günü yaklaşıyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan anneler günü bu yıl 12 Mayıs'a denk geliyor. Yani önümüzde 8 günümüz var. Her çocuk için kendi annesi kutsaldır ve her çocuk en çok annesini mutlu etmek ister. Annelerimize en güzel hediyeleri vermek isteriz. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki, her anne sadece çocuğu tarafından sevilmek ister. Onlara sevginizi göstermeniz zaten yetecektir. Ancak bunun yanında, onları düşünerek bir hediye alacak olmanız bile onları mutlu eder.

İHTİYAÇ VE ZEVKE GÖRE

Yaklaşan bu güzel gün ile birlikte büyük küçük tüm çocuklar annelerine ne hediye alacağını düşünmeye başladı.
Neticede her annenin zevki farklı, o yüzden annenizin nelerden hoşlanacağını tahmin edip ona göre bir Anneler Günü hediyesi tercih etmenizde fayda var.
Annenizin az çok zevkini zaten biliyorsunuzdur.
Giyim tarzı, en sevdiği renk, en sevdiği aksesuar gibi konular önemli. Bunlar zaten önceliğiniz olacak. Bunun yanında, annenizin günlük hayattaki ihtiyaçları, yakın zamanda doğan yeni bir ihtiyaç ya da yeni bir hobi de hediye seçiminde faydalı olur. Aklımıza ilk gelen hediyeler her bütçeye uygun olabilen gözlük, saat, ayakkabı, çanta, mutfak gereçleri, elbise gibi şeyler oluyor.

BERABER DOLU DOLU BİR GÜN

Anneler Günü'nde hediye yerine onunla çok özel bir gün de planlayabilirsiniz.
Anneler malum günlük hayatta çok fazla yoruluyor. Ona bu özel gününde yorulmayacağı bir etkinlik ayarlayabilirsiniz. Beraber bir akşam yemeği, zevkine uygun bir film ya da bir konser etkinliği düzenleyebilirsiniz. Beraber geçireceğiniz bu vakit de onlar için çok değerlidir. Eğer hava güzel olursa çok hoş bir piknik ya da kahvaltı ayarlayabilirsiniz. Sakın unutmayın. Önemli olan annelerimize sevgimizi göstermemiz...

UZAY YARIŞI KIZIŞIYOR

Roketler ve uzay yolculukları konusunda dünyanın iki ünlü milyarderi Elon Musk ile Jeff Bezos arasında süren rekabet kızışıyor. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un uzay araştırma şirketi Blue Orgin, New Shepard roketi ile yeni bir test uçuşu gerçekleştirdi.
Roket, kalkıştan 10 dakika sonra kapsülüyle birlikte şirketin Batı Teksas'taki tesisine güvenle iniş yaptı.
İnsansız gerçekleştirilen uçuş, şirketin aracı insanlı uçuşa hazırlamaya yönelik çalışmalarının bir parçası.

DÜNYA'YA BİR CİSİM YAKLAŞIYOR

Geçtiğimiz yıl Dünya'ya çarpması ya da teğet geçmesinin muhtemel olduğu belirtilen Apophis'in gezegenimizi teğet geçeceği net tarih belli oldu.
Apophis, 13 Nisan 2029'da Dünya'ya 31.000 kilometre kadar yaklaşacak. Bahsi geçen asteroidin geçişinin 2 milyar insan tarafından çıplak gözle izlenebileceği de verilen bir diğer detay.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA