• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rekabetten sakınmalısınız FİLİZ ÖZKOL

Rekabetten sakınmalısınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.09.2018, 00:00
Güneş Başak’ta Merkür’le birlikte ilerliyor. Boğa, Başak ve Oğlakların mantık yönü ağır basıyor ve yatırımlar konusunda dikkatli davranıyorlar. Venüs Jüpiter’le birlikte Akrep’te ilerliyor. Balık, Yengeç ve Akrepler, duygusal konularda kıskançlıklarını abartabilirler. Rekabetçi duygulardan sakınmalılar.

KOÇ

Uzun süredir yapmayı planladığınız işler için, gereken alt yapı çalışmalarını hızlandırmalısınız.
Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz.
Enerjinizin çok yüksek olacağı bir hafta. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz.

BOĞA

Kendinize güveniyor ve çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman iş potansiyelinizdeki yükseliş gözle görülür şekilde artıyor. Bu dönem yeni iş anlaşmalarına dikkat etmelisiniz. Fakat gelecek teklifler karşısında hızlı hareket etmeyerek, vakit kazanmak isteyeceksiniz.

İKİZLER

Bulunduğunuz şartların olumlu olması sizi pek fazla etkilemiyor. Attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz. Yaptıklarınızın ters algılanması yeterince canınızı sıkıyor.
Kazançlarınızı attırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız istediğiniz sonuçları verecektir

YENGEÇ

İşinizi aceleye getirmekten hoşlanmıyorsunuz.
İlişkiler konusunda kaçırdığınız konular yeniden karşınıza çıkacak. Kariyeriniz güç veriyor. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bu konuda taviz vermemelisiniz. Arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve yeni bir çevreye gireceksiniz.

ASLAN

Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir dönemdesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalara neden olabilir.

BAŞAK

Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır. Kişisel becerinizle yeteneklerinizi birleştirme konusunda oldukça pozitif bir tablo oluşturacak ve kişisel tatmin sağlayacaksınız. Dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz.

TERAZİ

Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz.
Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz.
Her işin belli bir sistemi var. Aceleci tavırlarınız yüzünden gecikmeler yaşıyorsunuz.

AKREP

Küçük ve kısa yolculukların sizin için sağladığı avantajları inkar edemezsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.
Etkin ve cazibeli bir konuşma yapınız var.
Karşınızdaki kişinin sizin için olumlu düşünceleri, yaşamınızın ileri vadede artısı olacak.

YAY

Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Bu dönem, görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.
Onlara dost olma şansı verebilirsiniz.

OĞLAK

Yaşamınızdaki doğru ve yanlışlarınızı yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İşbirliğine önem vermeniz gereken bir dönem. Bazı umursamaz tavırlarınız yüzünden, aranızdaki sorunların büyümesine neden oluyorsunuz.

KOVA

Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz.
Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen birisiniz. Başarı size kalıcı bir şekilde geliyor.
Tarzınızı ortaya koyarken; kimsenin etkisi altında kalmak istemiyorsunuz.

BALIK

Çalıştığınız kişilerle işbirliğiniz artıyor. İstediğiniz her türlü hedefe yakın olduğunuzu siz de fark edeceksiniz.
İş birliği yapacağınız kişilerden beklediğiniz haberlerin gecikmesi de canınızı sıkabilir. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız.
Kariyerli ve kaliteli ilişkiler sizi bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA