• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2019, 00:00

KOÇ: Bugün olumlu işbirliklerine ve tekliflere hazırsınız. Size farklı bir biçimle, yeni bir iş sunacaklar ve desteğinizi isteyecekler. Çevrenizce seviliyorsunuz. Sadece beklentilerinizdeki mantığı bir türlü yakalayamıyorsunuz. Mesleki anlamda başarılı bir gününüz.
BOĞA: Siz kendi doğrularınıza inanan bir kişi olduğunuz için, bugün çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vadede sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak.
İKİZLER: Kendinize güveniyor ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde önemli başarılar sizi bekliyor. Şansınızı kullanmalısınız. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün.
YENGEÇ: Duygularınızda yaşadığınız değişimler size olumlu bir performans sağlayacak. Kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, başarılı oluyorsunuz.
ASLAN: Algılama gücünüzün en yüksek olduğu bir gün. Çevrenizde olup biten olaylara isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecektir. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.
BAŞAK: Bugün başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyor, işinizi mantık çerçevesi içinde yorumluyorsunuz. Bugün daha seçici davranacaksınız.
TERAZİ:İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Dengeli ve duygusal yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsanız, karşınızdaki kişiye de şans vermeyi deneyin.
AKREP:Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı düşünen kişilerle paylaşacaksınız. İşlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. İsteklerinizde artış gözlenirken, yeteneklerinizi özgüveninizle birleştirebiliyorsunuz.
YAY: Çevrenizden destek beklemeniz yanlış yönlenmenize neden olabilir. Çevrenizde beğenilen bir kişi olmanız, çoğu kez başınızı ağrıtıyor. İş ilişkilerinizle ilgili duygusal davranacaksınız. Haftanın yoğunluğunu bu gün içinde tamamlamak gereğini duyabilirsiniz.
OĞLAK: Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün.
KOVA: Baskıcı düşüncelerden nefret etmenize rağmen, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilere, siz de aynı tavrı gösteriyorsunuz. Bazı olayları yanlış değerlendirdiğinizi fark etmelisiniz. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.
BALIK: Yaşadığınız her şeyin tadına varmak istiyor, yaratıcı çalışmalarla göz doldurmayı amaçlıyorsunuz. Titiz yönlerinizi ilgilendiğiniz konulara yansıtabiliyorsunuz. Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA