• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.03.2019, 00:00
KOÇ: Güçlü kararlar verebileceğiniz bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. Bugün, iş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli. Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz.

BOĞA: Duygularınızı frenlemede üzerinize yok. Onun davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor.

İKİZLER: Yaşam dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz.

YENGEÇ: Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız. Motivasyona ihtiyacınız var.

ASLAN: Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Ay'dan aldığınız etki bağımlı olduğunuz konularda sizi daha yaratıcı yapıyor. Fakat, özgürlüğünüzü korumak için her şeyi yapıyorsunuz.

BAŞAK: Yaşam süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Bugün, sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinizi farklı konularda yoğunlaştırmalısınız. Polemiğe girdiğiniz kişilerden istediğiniz karşılığı alamayabilirsiniz.

TERAZİ: İş yaşantınızda alıngan olacağınız bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktiriyorsunuz.

AKREP: İdealist yapınızı çok fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıka

YAY: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın desteği önemli olacak.

OĞLAK: Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Mantıklı davranışlarınızla istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz.

KOVA: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Bugün, etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz.

BALIK: Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili güzel değişimler söz konusu. Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA