• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2019, 00:00

KOÇ: Sezgileriniz yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmıyorsunuz. Konular üzerinde tekrar tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Değişime hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.

BOĞA: Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

İKİZLER: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı düşünmelisiniz.

YENGEÇ: Yaratıcı düşüncelerinizi iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Karşı cinsle duygusal bağlarınızı güçlendiriyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

ASLAN: Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Mars'ın değişimi burcunuzda ilerliyor. Fırsatlar ayağınıza gelecek.

BAŞAK: Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranışlarınıza bağlı. Sıradışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmayacaksınız.

TERAZİ: Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konusunda aklınızdan geçenleri paylaşmıyorsunuz.

AKREP: Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Evinizdeki eski eşyaları gözden geçirmeli veya yenilemelisiniz.

YAY: İş yaşantınızda pasif durumda kalmak canınızı sıkıyor. Kendinizi ispat etmek için, yoğun çaba harcamanız, etrafınızdaki kişilerin dikkatini çekmeyebilir. Bugün, çevrenize karşı hoşgörülü olmak zorundasınız.

OĞLAK: Bugün, kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Güçlü duygularınız bazen sizi aşırı yorgun ve sinirli yapıyor. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenizdekilere ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor.

KOVA: Bugün kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda etkili konuşmalarınızla dikkat çekecek ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Ay'ın konumu, sosyal yaşantınıza canlılık verirken ilişkiniz özgür davranışınız yüzünden tehlikeye girebilir.

BALIK: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için zor birisiniz. Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA