• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.08.2019, 00:00

KOÇ: BUGÜN, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkilerinizde bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vereceksiniz. Yüreğiniz onların problemlerine ortak olmayı arzuluyor ve radikal kararlar almak istiyorsunuz.

BOĞA: GÜVENLİĞİNİZ her şeyden önemli. Yardımsever yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, sabit bir düşünce tarzıyla hareket ediyor ve maddesel kaygılarınızı dile getirmeyi yeğliyorsunuz. Arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

İKİZLER: HAREKETLİ yapınıza uygun olan olayları üzerinize çekmekte oldukça ustasınız. Bugün, katılacağınız ortamlarda fikrinizi söylerken fazla abartmadan konuşmalısınız. İkna kabiliyetinizin yüksek oluşundan dolayı, sorumluluk altına giriyor ama daha sonra bıkabiliyorsunuz.

YENGEÇ: DÜŞÜNCELERİNİZDE karamsar olmanız için hiçbir neden yok. Bugün, değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yaşama geçirmek için gerekli tüm altyapıya sahipsiniz. Geleneksel olmanızdan dolayı, yenilikler konusunda tereddüt ediyorsunuz.

ASLAN: İDDİACI tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Bugün, organizasyon çalışmalarıyla başarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Temkinli davranarak, olaylara hemen teslim olmayacaksınız.

BAŞAK: YAPTIĞINIZ çalışmaların size sağlayacağı kazançlarının ince detayları üzerinde yoğunlaşacağınız bir gün. Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine giriyor ve değişik kişilerin fikirlerinden yaralanıyorsunuz.

TERAZİ: İDEALLERİNİZİ yaşama geçirmek için fırsatlardan faydalanmayı yeğliyorsunuz. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, detayları istemeden atlayabilirsiniz. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından şikayet etseniz bile, onun varlığı sizin için farklı motivasyon kaynağı oluyor.

AKREP: DUYGULARINIZIN derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Bugün, sizi üzecek olaylardan uzak kalmaya çalışın. Özellikle karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor. Merakınız yüzünden hatalar yapabiliyorsunuz.

YAY: YÖNETİCİ gezegeniniz Jüpiter, ileri hareketine başlıyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var.

OĞLAK: HIZLI düşünmeniz gereken pek çok konu var. Sırayla planlamalı ve en önemli olanına öncelik tanımalısınız. Satürn, Akrep'te ilerlerken, olaylara karşı dayanıklılığınızı artırıyor. Derin bir kavrama anlayışınız varken, sizi başarıya götürecek gerçekler karşınızda duruyor.

KOVA: AŞK konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç bir gün. Onları daha sosyal ve yardımsever yapma çabası içindeler. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyecekler.

BALIK: BUGÜN, ailenizle ilgili özel toplantılara katılabilirsiniz. Uzun süredir bir arada olmayı planlamanıza rağmen, aradaki iş engellerinizin sorun yaratması yüzünden uzak kaldığınız yakınlarınız var. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, farklı duyguların sizi sardığını göreceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA