• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2019, 00:00
KOÇ: ÖZGÜRCE hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Moraliniz çabuk bozuluyor.

BOĞA: DÜŞÜNCELERİNİZDEN ödün vermeyen yapınıza rağmen, gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Coşkularınız en büyük rehberiniz.

İKİZLER: BUGÜN, çevrenizde çekiciliğinizle dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Kendinize güvenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Yatırımlarınız için biraz daha beklemelisiniz.

YENGEÇ: PARTNERNİZE karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir gün içindesiniz. Fakat iddiacı yönleriniz küçük tartışmalara neden olabilir. Bugün enerjinizi işinize rahat bir şekilde yansıtacaksınız.

ASLAN: BUGÜN, bulunduğunuz ortamlarda sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacaktır. Mantıklı yaklaşımlarınız ve olaylara kısa sürede çözüm getirmeniz her zaman takdir görüyor.

BAŞAK: TAKINTILI davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın sunacağı tekliflere hazır olun. İhmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

TERAZİ: MADDİ konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde beklediğiniz güven duygusunu abartabilirsiniz.

AKREP: SINIRLI koşullarınızdan sıkılıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda mücadele gücüne ve cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Ailenizde sürprizlere hazır olmalısınız.

YAY: BUGÜN çekiciliğinizden eminsiniz. Kendinizi her zamankinden rahat ifade edebiliyorsunuz. Ay'ın burcunuzda ilerlemesi, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Çılgınlıklar söz konusu.

OĞLAK: DUYGULARINIZDA hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Bugün kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Uzun süredir şartlandığınız kuralları kenara iterek, özgürce konuşabilirsiniz.

KOVA: İDEALLERİNİZİ gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizi geliştirmek adına yapacağınız çalışmalardan olumlu yanıt alacak ve daha belirgin davranış sergileyeceksiniz.

BALIK: RUHSAL anlamda kendinize güveniyor ve yaşama farklı bakıyorsunuz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA