• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.09.2020, 00:00

KOÇ: DÜŞÜNCELERİNİZDE radikal ve farklı kararlar alacağınız bir gün. Bazı bilgilerinizin destek görmesi, sizin için oldukça önemli. Görüştüğünüz kişilerle önemli fikir alışverişleri içinde olacaksınız.

BOĞA: BUGÜN birtakım gizlilikler konusunda ısrarcısınız. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz.
Öfkelerinizi baskı altında tutarak, bazı olayları aşmanız mümkün değil.

İKİZLER: BUGÜN, işinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz.
Fakat duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz birtakım sorunları unutmamalısınız.
İhmal edilmek istemeyen partneriniz, alınganlık gösterebilir.

YENGEÇ: İŞ yaşantınızdaki fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerinin su üstüne çıkmasına neden olacaktır. Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamalısınız.

ASLAN: BUGÜN, enerjinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz.
Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak.
Güç birleşmelerini sevmenize rağmen, son sözü siz söylemek istiyorsunuz.

BAŞAK: ÖZGÜRLÜKÇÜ yapınızın zedelenmesinden hoşlanmadığınız için, bugün kendi kurallarınızı kendiniz koymaktan yanasınız.
Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gün.

TERAZİ: KARŞI tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok fakat olayları değişik açıdan objektif bir şeklide gördüğünüz için, düşüncelerinizde daima haklı çıkıyorsunuz.

AKREP: KAZANÇLARINIZ konusunda başarınız yükseliyor. Kişisel yetenekleriniz ön plana çıkarmadan önce, size güven duyulmasını istiyorsunuz. Kazançlarınızı değişik kaynaklardan kazanma niyetindesiniz.

YAY: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ korumak adına verdiğiniz savaşlardan daima galip çıkıyorsunuz.
İçten davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde, başlattığınız çalışmaları istediğiniz koşullara getirebileceksiniz.

OĞLAK: KENDİNİZE güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. İnsanlarla fikir alışverişi içinde olacaksınız. Bugün size yararlı olanları seçeceksiniz.

KOVA: ENERJİNİZİ ikiye katlayacak olayların içinde olduğunuzda, kendinizi daha da huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, eski dost ve arkadaşlarınızla bir arada olacak, geçmiş günlerden konuşacaksınız.

BALIK: GÜN içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye tortu bırakacak işler yapmak istemiyorsanız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA