• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.01.2021, 00:00

KOÇ: MADDİ konularda gizli davranmayı tercih ediyorsunuz. Kendinizi değiştirmeye ihtiyacınız var. Bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemiyorsunuz. Netlik size yakışıyor.

BOĞA: ÇEVRESEL kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Sizi dinleyen çok azdı.
İşinizle ilgili konular rutin bir şekilde gidiyor.
Bugün sosyal kişiliğinizle güçlenen özgüveniniz ortaya çıkacak.

İKİZLER: SÖZ konusu maddi kazançlar olduğu zaman, kafanız son derece işler çalışıyor. Çevrenizde gelişen olaylara maddesel yaklaşabilir ve her şeyi tarzınıza uygun değerlendirebilirsiniz.
Daima savunmadasınız.

YENGEÇ: BUGÜN enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceksiniz.

ASLAN: ÇEVRENİZLE ve yakın dostlarınızla beklediğiniz duygusal iletişimi kuracak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Bazı kişisel işbirlikleri içinde olacaksınız Yapacağınız atılımlar için önünüzü açmalısınız.

BAŞAK: ÇEVRESEL koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız.
Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler sizi rahatsız edecek.
Ama siz savaşmayı yeğliyorsunuz.

TERAZİ: DAHA yoğun çaba harcamanızı gerektiren çalışmalar gündeme gelecek. Kişisel olarak, siz de bu eğilim doğrultusunda talepkar olacaksınız.
Sevdiğiniz kişi ile aileniz arasında da problemler oluşabilir.

AKREP: DUYGULARINIZI olumlu şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor.
Olaylara yaklaşımınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda güç oluşumu içindesiniz.

YAY: AŞKLARINIZI kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıpları sizin isteklerinize kontrol getiriyor.
Bugün başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

OĞLAK: DUYGUSAL paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam sizi harekete geçirecek.
Ailenizin desteğine ihtiyacınız var.

KOVA: ESKİ aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız. İsteklerinizde haklı da olsanız fevri davranmaktan sakının.

BALIK: AY burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Partnerinize içten ve samimi davranıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA