• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.03.2021, 00:00

KOÇ: Bugünlerde sevdiğiniz kişiden fazla şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz işlerde ve hobilerinizde girişimciliğinizi kullanabilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz.
Zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek.

BOĞA: Derin bir ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Yoğun düşünceler içinde olmanız, sizi gerilimli ve tedirgin yapıyor. Olayları gözünüzde büyüterek, sorumluluklarınızı çoğaltıyorsunuz.
Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizi her zamankinden daha güçlü bir tutumla savunuyorsunuz. Çevrenizde sadece sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle iletişim halindesiniz. Sır saklamanızda yarar var. Duygularınızı paylaşmayın.

YENGEÇ: İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda, güven arayışı içindesiniz.

ASLAN: Karşılıklı güven duygusuna bağlı ilişkilerinizin gündem kazanmasıyla, kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Sevdiklerinizle yoğun bir duygu alışverişi içinde olacaksınız.
İşinizde gizliliği tercih edin.

BAŞAK: Çevresel ilişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız iş birliklerini gündeme getirecek.
Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız.

TERAZİ: Bir işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz.
Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, iş konularında öne geçmeniz mümkün. Sakin bir tavır sergileyin.

AKREP: İyi niyet elçisi gibi dolaşmanız, bazılarının kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir., Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Güven duygunuz mükemmel.

YAY: Duygularınızın sizi esir etmesine izin vermeyin.
Araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli ve olayları derinlemesine inceleyin. Yenilenmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK: Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, duygularınızda yaşadığınız karmaşayı arkadaşlarınıza yansıtacaksınız.
Alınganlığınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Hayallerinizi denemelisiniz.

KOVA: Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda inatçısınız.
Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız.
Düşünceleriniz merak ediliyor.

BALIK: Güçlü egolarınız yüzünden, ikilem yaşadığınız bugün içinde, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda farklı konularda yoğunlaşmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI