• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.11.2021, 00:00

KOÇ: ÇALIŞMA hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Kişisel deneyimlerinizi ve yeteneklerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

BOĞA: BULUNDUĞUNUZ ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün içindesiniz.

İKİZLER: BİRLİKTE çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanın. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız

YENGEÇ: CANLI ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve başarınızı arttırmayı denemelisiniz

ASLAN: YAKIN dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

BAŞAK: ÇEVRESEL koşullarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Bir çok sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız çok sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor.

TERAZİ: KENDİNİZİ ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi, hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz.

AKREP: PARTNERİNİZE haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Dostlarınızla bir arada olmak, size iyi gelecek.

YAY: YARATICILIĞINIZI istediğiniz gibi karşı tarafa sunup fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Sizi yargılamalarına izin vermemelisiniz.

OĞLAK: BUGÜN, çevresel ilişkilerinizde yapılanmalar söz konusu. Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz.

KOVA: FİZİKSEL özelliğinizi maddesellikle homojen bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. Fırsatları değerlendirmelisiniz. Bugün çevrenizdeki bazı kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz

BALIK: SEZGİLERİNİZİN sizi yorduğunu fark ediyor ve önlem almıyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, rahatsız olduğunuzu hissettirmemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA