• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2021, 00:00

KOÇ: İŞİNİZİ severek yapıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz.

BOĞA: İŞ problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde.

İKİZLER: ÇEVRESEL koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

YENGEÇ: SATIN alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz.
Ortak dostlarınızla birlikte, yeni bir döneme giriyorsunuz. Kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

ASLAN: İSTEKLERİNİZİ yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz.
Zorlanabilirsiniz.

BAŞAK: İŞ yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz.
Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz.
Olayların size sunacağı avantajları göreceksiniz.

TERAZİ: BUGÜN, duygularınızda belli bir disiplin var. Dostlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Çevrenizde bazı fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız.

AKREP: MADDİ konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz.

YAY: KİŞİSEL hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor fakat zorlanıyorsunuz.

OĞLAK: YÖNETİCİ ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Bazı paslaşmalar sonucunda gün içinde, istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.

KOVA: BUGÜN, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyorsunuz.
Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilere dikkat.

BALIK: KİMSENİN size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz.
Doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle pürüzler yaşamanız muhtemel.
Çevrenizle takıştığınız konularda beklediğiniz performansı alacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA