• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayat ince detaylarda FİLİZ ÖZKOL

Hayat ince detaylarda

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.11.2021, 00:00
Güneş enerjimizi yükseltiyor. Maddi konular ön plan çıkıyor. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecektir. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de önleyemediğimiz bir şekilde bu ortamın içinde bulanacağız. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz. Birçok yardım kuruluşunda değişik misyonlarda çalışacağız ve onların aktivitelerine katılacağız

KOÇ
Huzur arıyorsunuz
Bu hafta aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç bir dönem. Bazılarınız bol seyahat edeceğiniz için, karşılarına çok fırsat çıkacak. İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz. Akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak. Huzur ve tatmin duyabileceğiniz bir hafta.

BOĞA
Yasamınız kurgulanıyor
Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. Bu dönemde duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum olabilir. Yaşamda hiçbir şey garanti değildir. Bu yüzden hayatınızda olumlu olacak olayların kurgusu biraz da size bağlı.

İKİZLER
Duygularınız çok yogun
Bu hafta, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. Aşkta para değil de, duygusallık ve bağlılığın önemini kavrayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyi uzaktan düşünmek bir size yetecektir. Kariyeriniz çok önemli.

YENGEÇ
Deger kavramlarınız önemli
Bu hafta, değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız kişileri sevmiyorsunuz. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. Siz popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir hafta olacak. Kariyer gezegeninizin yeni durumu sayesinde kavuşacaksınız. Büyük sektörel anlaşmalara imza atabilirsiniz.

ASLAN
Sezgilerinize güvenin
Bu hafta aşkta sezgileriniz ön plana çıkacak. Kişisel dengelerinizi, algılama gücünüzle birleştireceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi hisleriniz önem kazanacak. Partnerinizin enerjisinden destek alacaksınız. Bu hafta iş ve eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız. Çok çalışacak, çok eğleneceksiniz. Kazançlı bir hafta olacak. Maddi fırsatlar ayağınıza gelecek ve çok para kazanacaksınız.

BAŞAK
Iliskilerinizi sorgulayın
Yakın aile bağları içinde bulunduğunuz kişilerin ilişkileri ile ilgili sorunlar ile uğraşacaksınız. İlk kez karşılaşacağınız insanlarla olan diyalaoglarda dikkatli olmalısınız. Gruplaşmaya ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksiniz. Olayları kendi tarzınıza göre yorumladığınız için, bazı yanlışlıklar yapabilirsiniz. Yönlendirmeye karşı olmanıza rağmen, denemelisiniz.

TERAZİ
Duygularınız yön degistiriyor
Bu dönem olayların üstesinden gelebilme mücadelesi vereceksiniz. Yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı hedeflerinizde sapmalar görülebilir. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklı bir renk var. Kendinize yatırım yapmak isteyecek ve bazı konularda hassas davranacaksınız. Birçok değişik teklif karşısında bocalamanız mümkün. Kardeşlerle aranızda güçlü bağların oluşmasını sağlayacaksınız.

AKREP
Yanılgılar söz konusu
Hafta boyunca; duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Yanılgılar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Bu hafta kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız.

YAY
Özgür olmak istiyorsunuz
Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz bir hafta. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Yaratıcılığınızı ve enerjinizi istediğiniz koşulların oluşturulmasında kullanacaksınız. Bu dönemi takip eden günlerde ilişkilerinize canlılık gelecek. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

OĞLAK
Ask enerjiniz yükseliyor
Aşk enerjiniz yükseliyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Hafta boyunca entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Toplumsal olaylarda ikna kabiliyetiniz artıyor.

KOVA
Kendinize güveniyorsunuz
Bu hafta sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmayı başaracaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Karizmatik olmanın keyfini çıkaracaksınız.

BALIK
Fırsat dolu bir dönem
Aşkta yine duygusal olacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA