• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.06.2022, 00:00
KOÇ: HATALARINIZ için, hep mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmadığınız için, gelecek sizin için ürkütücü olmuyor. Tekrarlardan bıkmıyorsunuz. Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız, sizi farklı kılıyor.

BOĞA: İŞ yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyor olmanız, sizin suçunuz. Aksilikler yüzünden, her an kayıplarınız olabilir. Dikkat edin. Sevdiğiniz kişi her konuda sizden destek bekliyor.

İKİZLER: AYNI anda bir çok işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için, çevrenize çelişkilisiniz. Yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız.

YENGEÇ: ÇEVRENİZİN konularına sahip çıkmak alışkanlık halini almış. Bugün bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor. Sıra dışı ilişkiler peşinde olmanız yüzünden, aşk konusunda problem yaşıyorsunuz.

ASLAN: İSTEKLERİNİZİ uygulamakta başarılı bir tablo çiziyorsunuz. İlginç olaylar sizi bekliyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Duygularınız sürekli değişkenlik gösteriyor.

BAŞAK: BUGÜN aynı anda bir çok işi hallederek, çevrenizde örnek teşkil edeceksiniz. Dedikodulara aldırmamalısınız. Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Bugün duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ: DUYGUSAL konularda daima aranılan bir kişi olarak kalacaksınız. Geçmişin eski anıları artık sizi rahatsız etmemeli. Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Farklı konular kafanızı karıştırabilir.

AKREP: BUGÜN gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz. Geçmişle yaşayamazsınız. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam güzelliklerle size gelecektir.

YAY: YAŞAMI iki ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdeki kişiler bu özelliğinize artık alıştılar. Kendinizi her an yeniliyorsunuz. Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor.

OĞLAK: PLANLI davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz. Paylaşımlarınızın mükemmel oluşu, bazı kişilerin negatif bir şekilde dikkatini çekiyor.

KOVA: KİŞİSEL yeteneklerinizin yoğun olduğu bir günde olmanız, başarı sınırlarınızı olumlu etkiliyor. Her geçen gün sınırlarınızı zorluyorsunuz.. Kendinizi farklı hissettiğiniz bir gün.

BALIK: HER konuda farklı düşünceler üretmekte üstünüze yok. Şartlar değiştikçe sürekli bir huzursuzluk duyuyorsunuz. Eski olayları artık unutmalısınız. Yaşamınız her geçen gün değişiyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA