• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.06.2022, 00:00

KOÇ: İYİ niyetli yaklaşımlarınız; çevrenizdeki saygı çemberinin oluşmasına sebep olurken, siz de bu olaydan müthiş keyif alıyorsunuz.. Bugün mars, sizi olumlu etkilemeye devam ediyor.

BOĞA: ELE aldığınız tüm konuları kısa süre içinde sonuçlandırmak isteyişiniz gurur verici bir duygu. Her şey istediğiniz gibi olacak. Siz ne derseniz deyin, o bildiğinden şaşmıyor.

İKİZLER: ÇALIŞTIĞINIZ iş yerinde olaylarda olumsuz bir gelişme, motivasyonunuzu etkiliyor. Bazen gereksiz bir huzursuzluğunuz var. Bugün eski günleriniz sizi geçmişe götürebilir.

YENGEÇ: HER konuyu özgürce yapmak istediğinizden, engellerden kurtulmak için elinizden gelen her şeyi yapar ve sonunda isteklerinize kavuşursunuz. Sevdiğiniz kişinin her sözünü farklı bir şekilde irdeliyorsunuz.

ASLAN: LİDERLİK özelliğiniz her konuda kendini gösterirken, ufukta yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Sabırlı olmalısınız.. Duygularınızı karşı tarafa sunarken fazla abartıyorsunuz.

BAŞAK: TAMAMLANMAMIŞ bir sürü yarım işiniz var. Sonradan sorun olabilecek bu işleri bir an önce bitirmeye çalışmalısınız. Yeni işler sizi bekliyor.
Kapris yapmanın zamanı değil.

TERAZİ: DENGELERİNİZİ koruyarak, iş yaşantınızdaki başarınızın devamlılığını sağlıyorsunuz. Sizden istenen bir iş konusunda acele etmeyin. Duygularınızı iyi ifade ediyorsunuz.

AKREP: RİSK taşıyan bir iş için size gerek duyabilirler. Gerekli olabilecek bütün donanımları açıklamalısınız. Sevdiğiniz kişi sizin duygusallığınızdan mutlu olurken, tepkileriniz sizi yoruyor.

YAY: SİZİ kendinizle baş başa bıraktıkları işler de başarılı oluyor ve çevrenize de, ayni konu da olmasa bile yaşam sevinci veriyorsunuz. Partneriniz sizin sevgi anlayışınızı anlamakta bazen zorlanıyor.

OĞLAK: BUGÜN kendi iç planlarınızla yürüttüğünüz işlerde bugün sorununuz olmasa bile, çevreniz sizinle iletişim kopukluğundan şikayet edebilir. Bazen sevdiğiniz insanı uzaklaştırıyorsunuz.

KOVA: HER an kendinize değişik şeyler bularak, uzaklaşmak istediğiniz konuları unutabiliyorsunuz. Bu yüzden işinizi aksatmıyorsunuz. Çevrenize karşı takındığınız tavırlarınız siz farklı yapıyor.

BALIK: SİZİ yanlış tavırlar içine sürükleyebilecek sorunların üst üste gelebileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Size duygu karmaşası yaşatan partnerinize karşı, davranış analizi yapmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI