• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.06.2022, 00:00

BOĞA: Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var ve aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun.

KOÇ:İnatçı tavırlarınızın belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğinizi daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz.
Kararlarınızı vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız.

İKİZLER: Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz. Yakın dostlarınızla duygusal iletişim içinde olacaksınız.

YENGEÇ: Enerjiniz yüksek seyrediyor ve her konuda acele karar vermek istiyorsunuz.
Ani hareketlerin, uzun dönemde zararlı olabileceğini düşünmeli ve karşınızdaki kişiye fazla yoğunlaşmamalısınız.

ASLAN: Gücünüzü karşı tarafın istekleri konusunda denemek isteyebilirsiniz. Baskıcı davranışlarınız karşısında, tepkisel bir hareketle karşılaşabilirsiniz. Güven duymadığınız zaman huzursuz olabiliyorsunuz.

BAŞAK: Gizlilikler ilginizi çekecek. Ay, Koç'ta ilerlerken, bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin verebilirsiniz.
Yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermelisiniz.

TERAZİ: Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin başlattığı üstünlük savaşının galibi siz olsanız bile, bu durumdan hoşnut olmayabilirsiniz.

AKREP: Maddi konularda girişimciliğinizin desteklenmediğini hissederseniz, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz. Karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün. Aranızda sezgisel bir iletişim var.

YAY: Gücünüzün ve yaratıcılığınız farkında olacağınız bir gün. Huzursuz davranışlarınız yüzünden istemeden kalp kırabilirsiniz.
Çevrenizdekilere söz vermeden önce randevu defterinizi gözden geçirin.

OĞLAK: Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanız rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz.
Yönetici ruhunuz atakta. Çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız.

KOVA: Bugün, her şey güçten yana olacak. Hırslarınız konusunda bazı gecikmeler sizi rahatsız edebilir. Yaşantınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Statünüz için gerekli olan şartları sağlamalısınız.

BALIK: Çalışma hayatınızda kendi doğrularınıza önem verdiğiniz için, bazı istenmeyen durumlara hedef olabiliyorsunuz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA