• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.12.2022, 00:00

KOÇ: Yatırım konusunda fikirler geliştireceksiniz.
Sabah saatlerinde düşük enerjiniz, ilerleyen zamanlarda geçecek. Çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişilere aykırı düşüyorsunuz.

BOĞA: Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyle iş ilişkileriniz hız kazanacak.
Bugün olaylara farklı bir şekilde yaklaşmanız, sizi daha da ilginç bir kişi yapıyor.
Bazen gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz.

İKİZLER: Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları şekilde irdeleme şansı yakalayacaksınız. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı sizi rahatsız edecek.

YENGEÇ: Arkadaşlarınızın fikrinden yola çıkarak, işinizle ilgili farklı yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.. Çevresel koşulların birden açıldığını görmek, sizi olumlu etkiliyor.
Bugün yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.

ASLAN: Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz.
Olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevklerinizin ön planda olması nedeniyle kendinizle ilgili çalışmalar içinde olacaksınız.

BAŞAK: Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz.
Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. Bugün iş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor.

TERAZİ: İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevre desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Ters giden olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir.

AKREP: Bugün aşırı davranışlardan uzak kalmayı başarabilirseniz, kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi göreceksiniz. Son dönem ailenin yaşlı kişileri ile duygusal bağlarınızı güçlü tutmak isteyeceksiniz.

YAY: Marjinal düşünceler içindesiniz. Hislerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aşk ve özgürlüğün bir arada olması mümkün değil. Yalnız kalmayı sevmediğinizden oyunuzu özgürlükten yana kullanıyorsunuz.

OĞLAK: Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz.
Son günlerde vücudunuza yükleniyorsunuz.
Bazı işleri çevrenizle paylaşabilir, evde oturup dostlarınızı ağırlayabilirsiniz.
Bugün duygusal bir gününüzdesiniz.

KOVA: Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmelisiniz. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

BALIK: Çevrenizde gelişen olayların iyi bir takipçisi olmanıza rağmen, duygularınızı kendinize saklamak istemeyeceksiniz. Bugün sinirli bir gününüz ve sakinliği denemelisiniz.
Her şeyi gözünüzde büyütüyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA