• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beş ay açık kalıp 12 ay hedefine ulaşılmaz KAHRAMAN DURAK

Beş ay açık kalıp 12 ay hedefine ulaşılmaz

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.09.2018, 00:00

Çeşme ile ilgili doğruları yazmaya devam. Yeni Asır'da yayımlanan Aya Yorgi ve Hacettepe Koyları'nın sırtlarındaki moloz kirliliği haberimden başlayayım. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı aradım sağ olsun gerekli açıklamayı yaptı, ben de haber olarak sizlere aktardım.
Çeşme'de inşaat yaptıranlar, tadilat yaptıranlar molozlarınızın nerelere döküldüğünü takip edin. Bu dökülen yerler özel arazi ancak Çeşme'ye büyük zarar veriyor. Şimdi soruyorum, benim doğruları yazmamdan rahatsız olanlar madem Çeşme'yi bu kadar seviyorsunuz hiç mi bu kirliliği görmediniz?
Cevabı onlarda saklı. Şimdi gelelim Çeşme ile ilgili diğer konumuza.

İŞ MEKANLARA DÜŞÜYOR

12 ay otelini, restoranını ve dükkanını açık tutan Çeşme ve Alaçatı turizm yatırımcılarını da alkışlamak lazım, gerçekten çok zor bir iş. Sezonu en erken açıp, en geç kapatan beach club'ların da hakkını vermek gerek.
Ancak bir gerçek var ki 'Çeşme'de 12 ay turizm' sloganını hayata geçirmek ya da bu hedefe ulaşabilmek için, sadece resmi kurumlar ve yerel yönetimlerin çabaları yetmez.
Bu slogan ile ön plana çıkan yatırımcılar da, otellerini, restoranlarını ve mekanlarını 12 ay üst seviye hizmet kalitesi ile açık tutmak zorunda.

MUSTAFA DEMİRTAŞ VE EKİBİ İZMİR'DE

Sosyetenin ve ünlü isimlerin vazgeçemediği zamanının Tapu Restoran'ının kalite yüzü olan Musafa Demirtaş, şimdi bu kaliteli gastronomi ve eğlence tarzını İzmir'e taşıyor. Can Yücel Sokak'ta 'Cookla Good' adlı mekan çoktan açıldı bile.
Eğlence ve lezzet burada. Her şeyden önemlisi Mustafa Demirtaş orada. Hayırlısı olsun.

ARKAS SANAT'TA YENİ SERGİ

Birbirinden değerli sergilerin çocuklar tarafından da hafızalara kazınması için Arkas Sanat çocuklara ayrı bir özen gösteriyor. Şimdi yeni bir sergi var sırada. 24 Eylül Pazartesi günü '100 Gece-Nuits-Nights' sergisi İzmirli sanatseverlerle buluşacak.
Bence kaçmaz...

ARTIK AÇIK HAVA KONSERLERİ REVAÇTA

Yemekli sofralarda, ünlü sanatçıları dinleyerek eğlenme kültürü gün geçtikçe azalıyor. Şimdi moda amfi tiyatrolarda konserlere gitmek, kışın ise fasıl eşliğindeki sofralarda eğlenmek. Bir süre daha böyle gidecek gibi. İzmir gecelerine gelirsek eğer, mutfakta hünerleri olanlar fark yaratacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA