• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sahika’dan Erdogan çiftine denizin altından kartpostal FİLİZ ÖZKOL

Sahika’dan Erdogan çiftine denizin altından kartpostal

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.02.2022, 00:00
Şahika Ercümen, 20 metre derinlikteki Mataking posta kutusundan Külliye’ye kartpostal yolladı

MİLLİ dalgıç Şahika Ercümen, Türkiye'nin spor diplomasisi girişimleri çerçevesinde Malezya'nın Sabah eyaletinde dalış etkinliğine katıldı. Sabah'ın Mataking Adası'nda dalış yapan Ercümen, 20 metre derinlikte bulunan posta kutusundan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a kartpostal gönderdi.

Kartpostalda yer alan mesajı kaleme alan Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Kavakcı, "Mesajımda Sabah'ın evrensel değerlerine dikkat çektim. Şahika hanımın su altına inmesiyle bu kartpostalı Külliye'ye uğurladık" dedi. Dünyanın akciğerleri olan denizlerin korunmasının önemine dikkat çeken Ercümen de, "Bir tek evimiz var, ona sahip çıkmalıyız. Yeni bir dünya rekoruna hazırlanıyorum. Başarılarımla küresel ısınma ve denizlerin korunması gibi konulara dikkat çekmek istiyorum" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA