• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir başarı hikayesi Erdal Aktaş SEZER ALTAN

Bir başarı hikayesi Erdal Aktaş

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.07.2018, 00:00

Bugün size gerçek bir başarı hikayesini anlatacağım. Sahillerde su satarak başladığı iş yaşamına seyyar satıcılıktan, büfeciliğe, okul kantin işletmesinden, ayakkabı, tekstil ve inşaat sektöründe çalışan Erdal Aktaş'ın öyküsü anlatacağım. Erdal Aktaş hayata çalışmaya erken yaşlarda başlamış.
Hedefine hep başarıyı koymuş. Bugüne kadar girdiği bütün işlerde başarılı olmuş. İşini tutkuyla yapan birisi..
Hayallerinin peşinden gidince doğduğun topraklara ve bölgene neler kazandırabileceğinizi ispatlarsınız. Bazıları lider doğar hep yeniliğin farklılığın peşinden gider.
İlklerin adamı olur. Erdal Aktaş da hayallerinin peşinden gitmiş, yaşadığı bölgeye değer katmış bugün 90 kişinin ekmek yediği dev bir kuruluşu yönetmektedir.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE

Bugün Hann markası ile tekstil ayakkabı ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.
Hann Alışveriş merkezleri içerisinde çocuk bay ve bayan giyim ayakkabı tekstil aradığınız her şeyin bulunduğu 5000 çeşit ürünler ve büyük ünlü markaların bulunduğu çok katlı merkezlerdir.
Bu mağazalarda spor klasik giyiminden iç giyimine ayakkabı tekstil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.
2 Mağaza Aydın, 1 Mağaza Didim, 3 Mağaza Kuşadası'nda olmak üzere toplam 6 mağaza ile hizmet vermektedir.
Önümüzdeki günlerde Kuşadası Davutlar Nazilli Pazarının karşısında üst sınıf çok özel olarak tasarlanmış 7. mağazasını açacak.

BÜYÜMENİN ARDINDAKİ SIR

Büyümelerinin başarılarının arkasındaki neden müşteriye güven vermeleri dürüst ve müşteri odaklı çalışmaları bulunmaktadır. Diğer büyük mağazaların aksine uygun fiyat politikası izlemekteler.
Turizm sektöründe yöneticilik yaptığı dönemde birçok başarılı projeye imza atan, ailenin yeni üyesi şirket Genel Koordinatörü Mesut Dilek, "Biz çok yüklü ve peşin alım yapıyoruz uygun fiyata alıyoruz bunu da müşterilerimize yansıtıyoruz. Mağazalarımızda hiçbir taklit ürün bulunmamaktadır" demektedir.
Hann Yapı & İnşaat şirketi ile çok özel farklı sıra dışı projeleri ile fark yaratmaktadır.
Kuşadası'nda 2 blok ve 32 daireden oluşan Eyem Residence evlerinde en yüksek kalite standartlarını uygulayarak yaşam tarzını değiştirmeyi hedeflemişler.
Yine Didim'de akıllı villa projeleri devam etmektedir.

TEKSTİLDE İKİYE KATLADI

İşini sevmek, iş başarısının en önemli ön şartlarından biridir. İnsan yaptığı işe aşık olursa onu daha da üst boyutlara taşımak için sürekli olarak didinir. İşiyle yaşayan işini sevgi ile yapan Erdal Aktaş başarısının sırrını şu şekilde ifade etmekte, "Yaptığım işten zevk alarak severek yapıyorum. Bugünde insanları ev sahibi yapıyorsam, amacım insanları mutlu etmek, dualarını almak içlerinden Allah razı olsun demelerini istemek. Bugün tekstilde başarımızı ikiye katladık yeni mağazalar açıyoruz. Ben seyyar satıcılıktan, büfecilikten, okul kantin işletmeciliğinden, ayakkabı tekstil inşaat sektöründe pek çok alanda iş yaptım yapmaktayım. Küçük büyük diye iş ayırmadım. İşimi severek hakkını vererek yaptım. Bugün ayakkabı tekstil ve inşaat sektöründe başarılı işlere imza atıyorsam tüm başarımın sırrı budur. Yaptığım işin hakkını veririm" dedi.
Önümüzdeki dönemde büyümeye üretmeye katma değer yaratmaya devam edeceklerini belirten Erdal Aktaş "Tekstil ayakkabı ve inşaat sektöründeki çalışmalarımız devam edecek. Hedefimizde Enerji sektöründe yol almak sektöre girmek istiyoruz" dedi.
SON SÖZ: Başarı, içindeki potansiyeli en iyi şekilde işleyip üstün sonuçlara çevirmektir. Büyüklük, kendi hayatından taşıp, dünya ve insanlığa katkıda bulunmaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA