• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu nereye! BURAK HAKERLER

Altınordu nereye!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.03.2023, 00:00
İzmir'in köklü kulübü Altınordu, ligde bu sezon bir türlü toparlanamadı. Takımdan ayrılan Hüseyin Eroğlu'nun gidişinin ardından, Ufuk Kahraman'dan sonra teknik direktör Gökhan Ünal da paraşütsüz düşüşe engel olamadı. Ligde 4 maçlık galibiyet hasretinin ardından dün de rakip Ankara Keçirörengücü'ydü. Keçiörengücü belki de bu ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Zaten puan sıralamasındaki yeri de bunu doğrular nitelikte. Böylesi bir rakibe karşı, hem de deplasmanda oynuyorsanız işiniz hiç de kolay değildir. Ancak teknik direktör Gökhan Ünal, Altınordu'nun puan ihtimalini daha da zorlaştırdı. Ünal, bir önceki hafta Göztepe önünde oynayan 6 ismi kulübeye çekerek takımın akordunu bozdu.
Üstelik bu isimlerin üçünün savunmada görev yapıyor olması da bir handikaptı bana göre. Defans hattı ve orta alanda rotasyona giden teknik adam Ünal'ın ileri uçta Ahmet Dereli ısrarını ise anlamak mümkün değil.
Kenarda bekleyen Ali Özgün ve Hüsamettin gibi golcüler varken, Dereli'ye bel bağlamak Ünal adına başka bir hataydı.

HAMLELER GECİKTİ
Genç çalıştırıcı yaptığı değişikliklerle de çok geçti. Ünal 3-0 geriye düştükten sonra Rıdvan ve Şeref'i kenara alarak savunma ve orta alana hamle yaparken, 72. dakikadaki golcü Hüsamettin'i de sahaya sürerek forveti ikiledi.
Ama geçmiş olsun. Üç farklı geriye düştükten sonra bu değişiklikler, sonucu değiştirmez, öyle de oldu. Altınordu, maç boyunca rakip kalede bir iki pozisyon dışında etkili olamadı.
Bu verimsizlikte Metehan Mimaroğlu ve Ahmet İlhan'ın hiçbir varlık gösterememesi de etkendi. Kırmızı-lacivertliler, uzatmalarda yediği golle maçı 4-0 yenik bitirirken, galibiyet hasretini 5 maça çıkararak son sıraya iyice demirledi. İki yıl önce Süper Lig'in kapısından dönen Altınordu, küme düşmenin en büyük adaylarından biri oldu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA