• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Asvapati şanslı

ERGUN ONARIR

Asvapati şanslı

ergun.onarır@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2011
Veliefendi Hipodromu'nda 92 atın start alacağı 10 koşulu bir yarış gecesi.
1.AYAK: Arapların kum pistteki Rüzgar 30 koşusu çekişmeli geçecek. Tozan, Sarraf, İlvana, Kenanaco ve Demirsoy arasında birincilik düğümü çözülür.
2.AYAK: Arap taylarının çim pistteki maiden yarışında Boğar, Günveren ve Gökkaya kapışması kazananı belirler.
3.AYAK: Nurullah Tolon'un anılacağı 2 yaşlı taylarda Asvapati'nin kazanmasını bekliyorum.
4.AYAK: 3 yaşlı dişi tayların kum yarışında Lily Of The Valley ve Fi Fenomoni öne çıkan isimler. Pamir ve Ezo Şah imkanlar ölçüsünde kupona eklenmeli.
5.AYAK: Mia Nur ve Akdeniz Ateşi kapışmasına Midas Touch da katılabilir. Rich And Handsome sürprizcilere.
6.AYAK: Gecenin finali sürprize açık. Haberal, Çavuşoğlu, Sungur, Çınarlı, Büyük Reis, Kuleli, Taybars ve Morışık birinciliğe daha yakın isimler. Gülderen ve Delice geniş oynayanlarca düşünülmeli.

ALTILIM
9216610
85442
5659
111
41
3
6
4

4.KOŞU:
F. (4) Kaderşah, P. (8) Uçkaya, Pp. (9) Zülfünaz, S. (5) Amanos
F. (9) Tozan, P. (8) Sarraf, Pp. (5) İlvana, S. (1) Kenanaco
F. (2) Boğar, P. (5) Günveren, Pp. (6) İlkağa, S. (4) Gökkaya
F. (1) Asvapati, P. (4) Pee Wee, S. (3) Lamassu
F. (6) Lily Of The Valley, P. (4) Fi Fenomoni, Pp. (1) Pamir, S. (3) Ezo Şah
F. (6) Mia Nur, P. (4) Akdeniz Ateşi, Pp. (5) Midas Touch, S. (1) Rich And Handsome
F. (10) Haberal,P. (2) Çavuşoğlu, Pp. (9) Sungur, S. (11) ÇINARLI

6.KOŞU İKİLİ: 2/5
6/7.KOŞU ÇİFTE: 2/1


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.