• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Giriş Tarihi: 06 Ağustos 2011
Şirinyer Hipodromu'nda 107 atın start alacağı 9 koşulu bir yarış gecesi.
1.AYAK: İngilizlerin 17 handikapı çekişmeli geçecek. Transition, Tütün Tınaz, Malibu Star, Golden Pie ve Katre kazanmaya daha yakın arıkanlar. Goldrex ve Yener geniş oynayanlarca düşünülmeli.
2.AYAK: Arap taylarının maiden yarışında Meliha Hala, Kırnıçbey ve Altınkaya öne çıkan taylar. Yalımkıvanç ve Habersiz sürprizcilere.
3.AYAK: Arapların aprantilere ait çim yarışında Şanberk ve Batum kapışması izlenecek. Formunu yükselten Sonyaz'a dikkat!
4.AYAK: 2 yaşlı tayların çim pistteki kısa vade yarışını formunu fit duruma getiren Thypon Girl'in kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK: 4 yaşlı Arapların handikap yarışında Hayri Ağa, Memet, Akbaran ve İncidil kapışması kazananı belirler.
6.AYAK: 3 yaşlı İngilizlerin uzun mesafeli çim yarışında Racing Cat, Garez, Very Imported, Last Poet, Dairy Of Victory ve Gümüşçay arasında birincilik düğümü çözülür.

ALTILIM

9124547
575613
11114
628
89
6

3.KOŞU:
F. (3) Barudi, P. (2) Perfect Strike, S. (1) Dotato
F. (9) Transition, P. (5) Tütün Tınaz, Pp. (1) Malibu Star, S. (6) Golden Pie
F. (12) Meliha Hala, P. (7) Kırnıçbey, Pp. (1) Altınkaya, S. (8) Yalımkıvanç
F. (4) Şanberk, P. (5) Batum, Pp. (7) Sonyaz, S: (3) Yurtkan
F. (5) Thyphon Girl, P. (4) Sensible, S. (1) Taarruz
F. (4) Hayri Ağa, P. (6) Memet, Pp. (1) Akbaran, S. (2) İncidil
F. (7) Racing Cat, P. (13) Garez, Pp. (14) Veğry Imported, S. (8) Last Poet

6.KOŞU İKİLİ: 4/5
6/7.KOŞU ÇİFTE: 4/5


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.