• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Giriş Tarihi: 17 Kasım 2011
Osmangazi Hipodromu'nda 97 atın start alacağı 8 koşulu bir yarış günü.
1.AYAK: Arapların aprantilere ait yarışı çekişmeli geçecek. Eküri destekli Kafa Dengi, Quenn, Nazıfoğlu, Prensim ve Ahlatlı kazanmaya daha yakın isimler.
2.AYAK: 3 yaşlı İngilizlerin 13 handikapında Erhanyo ve Tolişi Moni öne çıkan taylar. Last Poet sürprizcilere.
3.AYAK: Maiden yarışta Deniz Fırat, Hatipoğlu, Shut Up ve Dumyat kapışmasını izleceğiz. Modelkız hata kollayacak.
4.AYAK: İngilizlerin 17 handikapında Shadow Fax One, Arbond ve eküri avantajlı Tuhu Amca arasında birincilik düğümü çözülür.
5.AYAK: İngilizlerin uzun mesafeli 5 şartlı yarışının tartışmasız favoribi Milan kuponlara tek yazılabilir.
6.AYAK: Arap taylarının yarışı mücadeleli geçmeye aday. Diclehatun, Beyazatlı ve Fatmasultan öncelikle yazılmalı. Cuci, Serayınoğlu ve Başaran Fatom imkanlar ölçüsünde kupona eklenmeli.

ALTILIM
153117
211522
71181
843
44
6

F. (3) Eudemos, P. (7) Beylerbeyi Güzeli, S. (8) Kardeşim Gökçe
F. (1) Kafa Dengi, P. (2) Quenn, Pp. (7) Nazıfoğlu, S. (8) Prensim
F. (5) Erhanyo, P. (11) Tolişi Moni, Pp. (3) Last Poet, S. (4) Vizon Mustafa
F. (3) Deniz Fırat, P. (5) Hatipoğlu, Pp. (11) Shut Up, S. (4) Dumyat
F. (1) Shadow Fax One, P. (2) Arbond, Pp. (8) Tuhu Amca, S. (4) Prens Sönmez
F. (1) Milan, P. (8) Metro, Pp. (2) Star West, S. (9) Petekşah
F. (7) Diclehatun, P. (2) Beyazatlı, Pp. 81) Fatmasultan, S. (3) Cuci

6.KOŞU İKİLİ: 1/2
6/7.KOŞU ÇİFTE: 1/1


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.