1.AYAK: 3 yaşlı dişi İngilizlerin handikap yarışı sürprize açık. Baloş, Resus, Caribbean Wind, Bizim Sapancalı, İzmira, Sinejan, Asi ve Mavi ile Menekşem kapışmasını izleyeceğiz. Derinsu ve Garez geniş oynayanlara.
2.AYAK: Arapların uzun mesafeli yarışında Alaattincan öne çıkıyor. Yeksuvar ve Erentay sert rakipler olarak değerlendirilmeli.
3.AYAK: İngilizlerin 13 handikapında Baronum, Goşenan, Master Of Reality, Cengizhan Bey, Ünlüsel ve Kahraman Koç arasında birincilik düğümü çözülür.
4.AYAK: Son koşosunda formunu yükselttiği gözlenen Zerafet maidenden çıkmak için yeşil ışık yaktı.
5.AYAK: Son 3 yarışını kazanan Lovely Hunter formunu koruyor. Rakip yazmayı düşünenlere Argonot ve Doğanbey'e şans tanımalarını öneririm.
6.AYAK: Arap taylarının yarışı olan son koşuda Haydarınoğlu, Gaddarınoğlu, Koşan Gölge, Eşkbar Ağa ve Açıkpolat kapışması kazananı belirler.
ALTILIM
| 11 | 11 | 3 | 11 | 7 | 3 |
| 2 | 5 | 4 | 2 | ||
| 1 | 4 | 10 | 4 | ||
| 3 | 1 | 1 | |||
| 8 | 9 | 7 | |||
| 5 | 5 | ||||
| 6 | |||||
| 10 |
F. (7) Livza, P. (2) Robin, Pp. (1) Arsebük, S. (5) Güzin
F. (11) Baloş, P. (2) Resus, Pp. (1) Caribbean Wind, S. (3) Bizim Sapancalı
F. (11) Alaattincan, P. (5) Yeksuvar, Pp. (4) Erentay, S. (13) Bakırağa
F. (3) Baronum, P. (4) Goşenan, Pp. (10) Master Of Reality, S. (1) Cengizhan Bey
F. (11) Zerafet, P. (6) Laissez Passer, Pp. (5) Alloro, S. (8) Pirinci Fire
F. (7) Lovely Hunter, P. (3) Argonot, Pp. (8) Doğanbey,S. (4) Exclusive Boy
F. (3) Haydarınoğlu, P. (2) Gaddarınoğlu, Pp. (4) Koşan Gölge, S. (1) Eşkbar Ağa
8.KOŞU İKİLİ: 7/3
7/8.KOŞU ÇİFTE: 11/7
