• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Kefal çok şanslı

ERGUN ONARIR

Kefal çok şanslı

ergun.onarır@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21 Aralık 2011
Şirinyer Hipodromu'nda 94 atın start alacağı 8 koşulu bir yarış günü.
1.AYAK: 3 yaşlı İngilizlerin çimdeki sürat yarışında Impossıble Hard, Cerrahpaşa ve Ertekin Beyi kapışmasını izleyeceğiz. Formunu ilerleten Silver Fortune sürpriz yapabilir.
2.AYAK: 2 yaşlı tayların çim pistteki handikap mücadelesinde Melendizli, Serenara, Rain River ve Fırst Hope öne çıkan isimler. Phosphoros, Arspet ve Fıre Of Anatolia imkanlar ölçüsünde değerlendirilmeli.
3.AYAK: Arap taylarında maidenden çikmak için gün sayan Kefal tek yazılabilir.
4.AYAK: İngilizlerin aprantilere ait uzun mesafeli yarışında eküri destekli Alpaydı ve Catrex kapışması kazananı belirler.
5.AYAK: Arapların sürat yarışında Sertboğaç, Özbeystar, Tunç Bey, Patlıcan kapışmasına Volga Kızı ve Orkunbey de katılabilir. Depreşen ve Şenbedüş geniş oynayanlara.
6.AYAK: Son koşuda My Honey, Fevzuş, Aseton, Passing Shot ve İdilim arasında birincilik düğümü çözülür.

ALTILIM

856138
732610
36102
989
124
2

F. (2) Bulutağa, P. (9) İmparatoriçe, Pp. (4) Göksuhan, S. (6) Osmancan
F. (8) Imppossible Hard, P. (7) Cerrah Paşa, Pp. (3) Ertekin Beyi, S. (9) Silver Fortune
F. (5) Melendizli, P. (3) Serenara, Pp. (6) Rain River, S. (9) Fırst Hope
F. (6) Kefal, P. (10) Habernaz, Pp. (2) Efe Efesi, S. (5) Janstar
F. (1) Alpaydı, P. (2) Catrex, Pp. (3) Dursun Efendi, S. (5) Zenda
F. (3) Sertboğaç, P. (6) Özbeystar, Pp. (10) Tunç Bey, S. (8) Patlıcan
F. (8) My Honey, P. (10) Fevzuş, Pp. (2) Aseton, S. (9) Passing Shot

6.KOŞU İKİLİ: 1/2
5/6.KOŞU ÇİFTE: 6/1


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.