• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Giriş Tarihi: 19 Ocak 2012
Şirinyer Hipodromu'nda 90 atın start alacağı 8 koşulu bir yarış gecesi.
1.AYAK: Arapların uzun mesafeli çim yarışında Haberkan öne çıkıyor. Eküri destekli Erenyiğit ciddi ve sert rakiptir.
2.AYAK: Arapların 15 handikapı sürprize açık. Amiral, Bozdemir, Tunç Bey, Erenhilal, Özbeystar ve Bedenoğlu daha şanslı isimler. Kurçak, Dörtnala, Sonkale ve Katrancı geniş oynayanlarca değerlendirilmeli.
3.AYAK: Maiden yarışta Türeray, Ege Efesi ve Habernaz daha şanslı isimler. Sugibi ve Oğuzkaya imkanlar ölçüsünde kupona eklenmeli.
4.AYAK: Tayların 15 handikapında Roketatar ve Yiğit Oğlum öne çıkıyor. Dream Saver ve Torok da iddialı isimler.
5.AYAK: 2 şartlı yarışta Whıte öncelik alıyor. Rakip yazmayı düşünenlere Good Prospect ve Koca Ayak'ı öneririm.
6.AYAK: Gecenin finalinde Tatlım, Kızılcık, Şafakhanım, Özkızım kapışmasına Ceylansultan da katılabilir. Acı Gül ve Asya Hanım sürprize hazırlanan kısraklar.

ALTILIM

4662610
39437
8951
369
22
11

F. (5) Son Samuray, P. (1) Aktoş, Pp. (9) Allıgelin, S. (10) Ezo
F. (4) Haberkan, P. (3) Erenyiğit, Pp. (6) Kaya Pınarlı, S. (1) Çalışkan
F. (6) Amiral, P. (9) Bozdemir, Pp. (8) Tunç Bey, S. (3) Erenhilal
F. (6) Türeray, P. (4) Ege Efesi, Pp. (9) Habernaz, S. (12) Sugibi
F. (2) Roketatar, P. (3) Yiğit Oğlum, S. (5) Dream Saver
F. (6) Whıte, P. (2) Good Prospect, S. (3) Koca Ayak
F. (10) Tatlım, P. (7) Kızılcık, Pp. (1) Şafakhanım, S. (9) Özkızım

6.KOŞU İKİLİ: 2/3
6/7.KOŞU ÇİFTE: 2/6


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.