• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Özgüven depoladılar ERMAN AZAR

Özgüven depoladılar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2024, 00:00
FENERBAHÇE tarihinin en olağandışı sezonlarından birini yaşıyor. Türk futbolunda yaşanan sıkıntıların gölgesinde ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren sarı-lacivertliler, dün bir engeli daha üstün bir futbolla aştı.
Başkan Ali Koç'un kongrede 'O şampiyonluğu getirin' çağrısını yaptığı futbolcular dün oldukça istekliydi. Adana Demirspor'a top göstermeden 8 şut çekmeyi başaran Kanarya istediği golü de buldu. Orta alanı çok iyi kapatan ev sahibi, kaleci İrfan Can'ın hatasıyla kalesinde golü görse de ikinci yarının başında bunu çabuk telafi etti.
Tadic'in akıl dolu golüyle rahatlayan sarılacivertliler biraz rehavete kapılınca kalesinde pozisyonlar verdi. Son dakikalarda kalelerinde gördükleri gol korkutsa da bu sefer o eski hataları yapmadılar. Önde basıp tehlikeyi uzak tuttular. Olması gereken de buydu. Son golle galibiyet perçinlendi. Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkmayı planlayan sarı-lacivertlileri hafta içi çok zor bir Yunanistan deplasmanı bekliyor.
Böyle zor dönemlerde sınavı geçen takımları çok gördük. Avrupa maçlarının ardından zorlu bir fikstüre girecek olan Fenerbahçe bu sınavı geçebilecek güçte olduğunu gösterdi.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA