• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mertens’in yükü çok ağır ERMAN AZAR

Mertens’in yükü çok ağır

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2024, 00:00
ŞAMPİYONLUK yarışındaki Galatasaray ile F.Bahçe'nin arasında yaşanan gerilim dün sahaya yansıdı.
Yüksek tansiyonlu bir maç izledik.
Hücum futbolundan ödün vermeyen Sergen Yalçın'ı da tebrik etmek lazım.
Oyunu kalesinden uzakta oynamaya çalıştı Antalyaspor ve orta alandaki sayısal üstünlüğünü artırarak bunu zaman zaman başardı. Galatasaray'da dün sahanın en iyileri Davinson, Nelsson ve Mertens oldu.

STOPERLER HATASIZ OYNADI
İki stoper de mükemmele yakın oynarken çok kritik müdahaleler yaptı.
Mertens ise orta sahada yüksek pas isabetiyle takımı rahatlattı. Belçikalı oyuncunun her iki devrenin son bölümünde de yorulmasıyla sarı-kırmızılı ekip oyundan düşüyor. Okan Buruk devre sonlarında hücumda taktik değiştirerek Mertens'i dinlendirmeye çalışıyor ancak çok efektif olmuyor.
Takım, kanatlar kapatılınca özellikle yerleşik hücumda mecburen Mertens'i arıyor. Oyunun başında her yere yetişen 36 yaşındaki oyuncunun bütün devreyi bu şekilde oynaması mümkün değil. Okan hoca buna çözüm üretmeli.
Takımda genel olarak da bir yorgunluk vardı. Perşembe günü kupa maçı ve ardından pazar günü Beşiktaş derbisi var. Bu iki karşılaşmada da hem kadro hem de skor anlamında sürprizler yaşanabilir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA