• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar büyük kısmet tepti GÜRKAN ERTAÇ

Akhisar büyük kısmet tepti

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.04.2019, 00:00

Akhisarspor lig sonuncusu güya ama dün Bursa'daki maçı izleseydiniz Süper Lig'in tek ilçe takımının Bursaspor'u kevgire çevirip en az 5 gol kaçırıp beraberlikle yetinişine kahrolur, ligde kalma ümidini tazeleyecek 3 puanı nasıl kaçırdığına yanardınız. O Cikalleshi var ya, mahalle maçlarında çocukların atabileceği pozisyonlarda öyle goller kaçırdı ki akıllara zarar. Hele birisinde öyle komik duruma düştü ki penaltı noktası üzerinde bomboş topa vuracakken bir ayağıyla ıska geçti, ötekiyle vurdu. çuvalladı gitti. Cikalleshi'nin ilk yarıdaki bir topu da direkten döndü. Sadece o mu, Sissoko da 6 pastan defansın arkasından meşin yuvarlağı kafayla auta atarak saç baş yoldurdu. Gözler Seleznyov'u aradı.

Ukraynalı olsaydı dün Bursaspor'u tek başına pestile çevirmişti. Bu arada Lopez'in nefis gollük şutunu Bursaspor kalecisi Okan'un inanılmaz bir refleksle kurtdrması ev sahibi ekibin havlu atmasını engelledi.

Bursaspor ise tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Dün yenilmediyse Akhisarspor'lu futbolcuların beceriksizliklerine dua etmeli.

YENİLEBİLİRDİ DE
Akhisarspor'un hakettiği bir galibiyeti kaçırdığını anlatırken uzatmanın son saniyelerinde Bursasporlu Sako'nun gollük şutunu kaleci Fatih muhteşem bir refleksle kurtarması belki de yenilebilirdi de. Böyle bir sonuç olsaydı "Kader kime şikayet edeyim seni?"şarkısı söylemek de vardı işin içinde. Akhisarspor'u hem kupada hem de ligde sergilediği futbolla her rakibe karşı saldırıyor, yenmeye çalışıyor, alkışlanıyor.

Dünkü puanla hem kurtuluş umudunu ihtimaller de olsa sürdürdü, hem de kupa finali öncesi moral depoladı. Bursasporlu taraftarlar ise takımlarından umudu kesip öfke yağdırdılar. Bu büyük protesto takımı daha da olumsuz etkileyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA