• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bodrum farklı kazandı ancak! HAYRİ ÜLGEN

Bodrum farklı kazandı ancak!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.02.2024, 00:00
BODRUMSPOR maçı çok farklı kazandı. Ancak hala benim beklediğim Bodrumspor bu değil.
Geçen hafta 10 kişi kalan Sakaryaspor maçını kazanamayarak çok önemli iki puan kaybetmişti. İnşallah bu iki puanı ileride aramaz. Çünkü eğer o iki puan hanesine yazılmış olsaydı bugün ilk iki için de yeni bir adım atmış olacaktı. Dünkü maçın kazanılmasında en önemli faktör Üzeyir'di. Her geçen gün futbol olarak üzerine koyan, takıma büyük bir katkı sağlayan bir oyuncu olmaya başladı. Gökdeniz gol atıyorsun ama hala beklenen Gökdeniz değilsin.
Her şeye rağmen Bodrumspor bu 3-0'lık galibiyetle ilk iki mücadelesi için umudunu tazeledi.

ALTAY'A ÇOK YAZIK
Altay'a gelince; yazık, hem de çok yazık. Koskoca Büyük Altay ne hallere düşmüş. Takımın içi boşaltılmış para yok, pul yok, transfer yok.
Aslına bakarsan bu camianın yükünü taşıyacak bir başkan ve yönetim de yok. Altay kimlere kalmış. Dün Bodrumspor önünde ilk kez gördüm ki koskoca Büyük Altay gol atmak için değil, gol yememek için büyük çaba sarf ediyor. Oyunu yönlendirecek, gol atacak ve takımın bir orkestra şefi bile yok. Ben buradan Altay'ı bilen, karşılıklı oynayan, yıllarca yorumlarını yapan bir Hayri Baba olarak şunu not olarak düşmek istiyorum. Bu takımı bu hale getirenler, bu tabloyu yaşatanlar inşallah günün birinde hesap verir...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA