• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Düğümü çözdü OGÜN ÖZDEMİR

Düğümü çözdü

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.09.2022, 00:00

FENERBAHÇE, Dinamo Kiev karşısında maça müthiş başladı. Oyuncular ve taraftarlar geçtiğimiz ay Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının rövanşını almak için adeta ruhlarını ortaya koydular. İlk dakikadan itibaren sarı-lacivertliler, oynamaya Ukraynalılar ise oynatmamaya çalıştı. Kievli futbolcular, sert faullerinin yanı sıra yerden kalkmamaları ve vakit geçirme çabalarıyla oyunu soğutmaya çalıştı.

Sarı-lacivertli Gustavo'nun kafa vuruşuyla üstünlüğü eline geçirdi. Baskısını devam ettiren İstanbul ekibi farka gideceği maçta kalesine gelen ilk şutta şok yaşadı. Yenilen golün ardından Jesus, peş peşe kenardaki yıldızlarını sahaya sürdü. Rakip kaleyi abluka altına alan sarı-lacivertliler, yeni transferi Batshuayi'nin attığı golle bayram yaptı. Şunu bir kez daha görmüş olduk.

Futbolda her zaman oynamak isteyenler kazanır. Jesus, grup kura çekimi öncesi Kiev maçının boğazında bir düğüm gibi kaldığını ve yeniden onlarla oynamak istediğini söylemişti. Portekizli düğümü çözerek takımının sadece ligde değil Avrupa'da da iddialı olduğunu göstermiş oldu. Son olarak Fenerbahçe taraftarı yaptıkları tezahüratlarla takımı ateşledi. Onlara da kocaman bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA