• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harikasın Göz-Göz ŞENOL KANTÜRK

Harikasın Göz-Göz

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2017, 00:00

Göztepe, Süper Lig'de 14 yıl aradan sonra cezası nedeniyle ilk kez dün muhteşem taraftarının karşısına çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren Gençlerbirliği önde basarak Göztepe'nin oyun kurmasına engel oldu. Ancak 10. dakikadan sonra maestro Selçuk sakin futboluyla takımı yönlendirmeye başladı.
Solda Tayfur'un çıkışları Göztepe'nin defansını zora sokmaya başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı birkaç pozisyon dışında İzmir ekibi rakip kalede tehlike yaratamadı. 30. dakikadan sonra ilk defa usta ayak Sabri'nin ara pasıyla kaleye şut çeken Oscar Scarione direği sıyırdı. Göztepe'nin usta ayakları Selçuk, Sabri ve Tayfur ilk yarıya damga vurdular.

DEVAMI DA GELECEK

Göztepe, ikinci yarıda 2-1'lik skoru korumak için çok çaba sarf etti. Kontra ataklar ve uzun toplarla Gençlerbirliği'nin üzerine gitmeye çalıştı. İlk yarıya nazaran oyunu G.Birliği'ne teslim etti.
Göztepe, Gouffran'nın yerine Ghilas'ın oyuna girmesiyle ileride top tutmaya başladı. Nabil, güçlü fiziği ile G.Birliği savunmasına zor anlar yaşattı. Çok tempolu bir ikinci yarı izledik dün Bornova Stadı'nda. İki takım da varını yoğunu ortaya koydu. Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasında pay sahibi olan Adis Jahovic'in attığı gol skoru 3-1'e getirirken derin bir "ohh" çektik. Ancak G.Birliği'nin 87. dakikada Serdar ile bulduğu gol son dakikalarda tribünlere ecel terleri döktürdü. Uzatma dakikaları büyük gerginliğe sahne olan maçı Göztepe, öyle ya da böyle kazanmasını bildi.
Yeni bir ligde, yepyeni bir takımla, böylesine bir fikstürün içinden başarıyla çıkan Göztepe puanını 10'a yükselterek büyük bir iş başardı. Göztepe sonuna kadar bu galibiyeti hak etti. Tebrikler Göz-Göz. Devamı gelecek biliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA