• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu kez başaramayacaksınız TOLGA TEKİN

Bu kez başaramayacaksınız

tolga.tekin@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2018, 00:00

İnsanlığın doğru yolu bularak dünya ve ahiret saadetine ulaşması için Allah (c.c.) tarafından asırlar önce kendilerine gönderilen İncil, Tevrat ve Zebur gibi kutsal kitapları tahrif eden ve Peygamberlere büyük saygısızlık yapan hadsizler, günümüzde de boş durmuyor. Her fırsatta İslam değerlerine saldıran bu alçaklar, son hamleleri ile artık hadlerini iyice aştı.
Aralarında Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin de bulunduğu 300 Fransız yazar ve siyasetçinin, şiddet ve Yahudi düşmanlığı yaydığı iddiasıyla kampanya başlatıp Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetleri çıkarmak istemeleri, küstahlık ve aşağılıkta sınır tanımadıklarını apaçık gösterdi. Ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada da belirtildiği gibi "Bu ilahi kelam, hiçbir harfi değişmeden günümüze kadar gelmiştir, kıyamete kadar da değişmeyecek ve değiştirilemeyecektir" Hiç kimse kutsal kitabımızın bir harfine bile dokunamaz. Kimsenin şüphesi olmasın.

HAYVANDAN AŞAĞILIKLAR

Allahü Teala'nın Kur'an-ı Kerim'de "hayvandan da daha aşağı" (Araf/179) diye nitelediği bu aşağılık mahluklar yaşlı bir Yahudi kadının öldürülmesi üzerine böyle bir kampanya başlattıklarını söylüyor. Münferit bir olayı İslam'a, Müslümanlara ve Kur'an-ı Kerim'e mal ediyorlar. Halbuki onlar bilmiyorlar ki Yahudilere tarih boyunca tek sahip çıkan İslam coğrafyası olmuştur. Hiçbir İslam medeniyetinde ne Yahudiler ne de Hristiyanlar, zulüm görmemiş bilakis dini inanç ve özgürlüklerini gönül rahatlığı içinde yaşamışlardır. Çünkü kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e göre insan hayatı inancı ne olursa olsun değerlidir hatta bir insanın haksız yere öldürülmesi bütün insanların öldürülmesi; bir insanın yaşatılması ise bütün insanlığın yaşatılması gibidir.

AMAÇ BAŞKA

Ama bu hadsizlerin amacı başka...
Kendilerine gönderilen kitapları tahrif ettikleri gibi Allah'ın indirdiği son kutsal kitap olan Kur'an-ı Kerim'i de yeryüzünden silmek ve İslam'ı yok etmek istiyorlar.
Ama başaramayacaklar.
Bu arada doğrusunu söylemek gerekirse Fransa'nın aydınlık görünen karanlık yüzünün bu alçak girişimi beni hiç şaşırtmadı.
Bu kafirlerden ne bekliyorsunuz ki...
Yoksa Kur'an'ı bütün dünyaya yaymalarını mı bekliyorsunuz? Onun için Alemlerin Rabbi olan Allah (c.c.) bizlere nurunu tamamlayacağını "Onlar (yani kafirler) ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır." (Saff, 61/8) ayetiyle müjdelemiştir.
İşte bu yüzden Kur'an ayetleri Allah'ın koruması altındadır. Kafirlerin gücü kutsal kitabımızı yok etmeye asla yetmeyecektir.
Bu kez başaramayacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA