• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın YUNUS KARAKAYA

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.08.2016, 00:00
Bildiğiniz gibi 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kalkıştığı hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile halkın sokağa çıkması sonrasında püskürtülmüş ve büyük bir demokrasi zaferi elde edilmişti.
Bu hain darbe girişimini protesto eden vatandaşların günlerdir sürdürdükleri demokrasi nöbetlerini taçlandırmak için bugün Yenikapı'da "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" yapılacak.
Tabi bu miting, ülkemizin milli birlik ve beraberliğini dosta düşmana göstermek için de çok önemli.
15 Temmuz ve sonrasında devlet Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)'nün üyelerinin yanı sıra mali destek sağlayanlara karşı da birbiri ardına operasyonlar düzenlemeye devam ediyor.
AK Parti de, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının "ivedilikle ve özenle" yürütülmesi istendi.
Devlet bir şeyi elde etmek istiyorsa çok çalışmalıdır. İstediği şeyi elde etmek isteyen insan sonuna kadar uğraşıp didinmeli, direnmeli ve mücadele etmekten kaçınmamalıdır. Ki bu kendi partisinden bile olsa.

Kredi Yurtlar Kurumu Ege Bölge nöbette

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Konak Meydanındaki "Demokrasi Nöbeti" ne kamu kurum ve kuruluşları da büyük destek verdi.
Bu kurumlarından birisi de Kredi Yurtlar Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü'ydü.
Bölge Müdürü Yakup Karaca Konak meydanında demokrasi nöbeti ilk gününden beri personeliyle birlikte i meydandan ayrılmadı.
Karaca ekibiyle birlikte demokrasi nöbeti tutmaya gelen kişilere de her gün ayrı bir ikramlarda bulunmayı da ihmal etmedi.
Diğer taraftan yurtta kalan yabancı uyruklu Filistin ve Kırgızistanlı öğrencilerde Konak Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan İzmirlilere destek verdi.

Demokrasi nöbetinde tavuklu pilav dağıttılar

FETÖ'nün askeri darbe girişiminin ardından İzmir'de vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" bugün sona eriyor.
Meydanı dolduran binlerce İzmirliye, çeşitli işadamları da sundukları ikramlarla destek oldu.
Bu işadamlarından birisi de Mehmet Bedir'di.
Konak Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan İzmirlilere Ak Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ile birlikte tavuklu pilav dağıtan Mehmet Bedir, "Devletimize, milletimize, vatanımıza, demokrasimize, milli irade ile seçilmiş Cumhurbaşkanımıza ve hükumetimize karşı yapılan darbe girişimini kınıyoruz. Demokrasiye inanan Türk Milleti, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın açıklamalarının ardından meydanlara inen emniyet güçlerimiz ile birlikte darbe karşısında inanç ile durmuş, cuntacılara geçit vermemiştir. Ülkemizin yaşamış olduğu bu zor günlerde biz ise ülkemizin refahı ekonomisi ve daha ileri medeniyetlere ulaşa bilmesi için çalışmak" diye konuştu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI