• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
O tişörtü boşuna giymiyorlarmış YUNUS KARAKAYA

O tişörtü boşuna giymiyorlarmış

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.07.2017, 00:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırı düzenleyen hain askerlerin yargılandığı dava sırasında tutuklu bir sanığın "Hero (kahraman)" yazan bir tişört giymesi gündeme oturmuştu.
Son günlerde de Türkiye'nin dört bir yanında "Hero" tişörtü giyenlerin sayısı da artmaya başladı.
Peki, bu tişörtlerin giyilmesi bir tesadüf mü, yoksa bir mesaj mı verilmek isteniyor?
Terör örgütü FETÖ üyelerinin özel önem verdiği 'Hero' kelimesinin sırrı nihayet ortaya çıktı.
Terörist Gülen'in, "Hero" kelimesini darbe girişiminden bir ay sonra özel bir şifre olarak kullandığı belirlendi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in yazdığı yazının başlığı 'Despair and Heroes' yani 'Umutsuzluk ve Kahraman'larmış.
Terör örgütü FETÖ üyelerinin özel önem verdiğini gösteren bir şifre olduğu ortaya çıktı.
'Hero' kelimesi FETÖ'nün İngilizce yayın yapan dergisi The Fountain Magazin'de Ağustos 2016'da, yani 15 Temmuz darbe girişiminin hemen sonrasında yayımlanan sayısının kapağında yer aldı. Kapaktaki "Despair and Heroes" yani "Umutsuzluk ve Kahramanlar" başlığı Fethullah Gülen'in derginin dördüncü sayfasında yer alan yazısının başlığıydı.

Devlet Bahçeli'nin yeni stili

Klasik otomobillere olan ilgilisi ile dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni stili de dikkat çekti.
Bahçeli'nin sosyal medyada paylaşılan spor takım elbisesi takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.
Türk siyasetinde en ciddi karaktere sahip olan liderler arasında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medya dünyasında zaman zaman klasik otomobil, dinlediği klasik müzik ve yüzükleriyle haber oldu.
MHP lideri Bahçeli'nin sosyal medyada paylaşılan spor takım elbisesi oldukça ilgi çekti. Bahçeli'nin tarzı sosyal medya takipçilerinden çok büyük ilgi gördü.
Ne yalan söyleyeyim Devlet beyin bu yeni stili ona daha sıcak babacan bir hava, sempatik bir görüntü vermiş.

Hadi bakalım hayırlı olsun Kocaoğlu

İzmir politika ve iş dünyası 'Aziz Kocaoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'na aday' olarak hazırlanıldığı iddialarını konuşuyor.
Aralarında iş, politika dünyası ve STK başkanlarından bazı isimlerin oluşturduğu bir grubun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu' nu Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermeye hazırlandıkları geldi kulağıma.
Hatta iş dünyasından bazı isimlerin Aziz Kocaoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanılmak üzere bağış bile toplamaya başladığı kulaktan kulağa dolaşır oldu.Sizce İzmir'i yönetemeyen Aziz bey, Türkiye'yi yönetebilir mi?

İsyan ettiler

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Foça'daki 'Ölüm Kavşağı'na dikkat çekmiştim. Foça ilçesine bağlı Yeni Foça girişindeki kavşakta, sürekli ölümlü kazaların yaşanmasına, yapılan şikâyetlere rağmen çözüm bulunmaması üzerine vatandaşlar isyan bayrağını açtı.
Yolu bir süreliğine trafiğe kapatan Foçalılar sürekli olarak kavşakta ölüm kazalarının yaşandığına dikkat çekerek, yetkililerin soruna bir çözüm bulmalarını istedi.
Vatandaşlar yetkililere önlem için bu çağrıyı yaptı: "Bu şirin tatil beldemizin ne ana girişlerinde, ne yan yol çıkışlarında, ne de en yoğun trafiğin yaşandığı bulunduğumuz bu kavşakta araç ve yaya trafiğini düzenleyecek herhangi bir düzenleme yoktur.
Hasarlı kazaların olmadığı bir gün neredeyse yok gibidir.
Ne acıdır ki, son altı ay içerisinde birisi bu kavşakta olmak üzere iki insanımız bu korkunç karmaşaya kurban gitmişlerdir. Ölenlerden biri 6 çocuklu bir annemiz, diğeri geçen hafta kaybettiğimiz 18 yaşında bir gencimizdir. Yeni Foça'daki yol ve kavşaklarda bugüne kadar başka ölümlü kazalar da çok yaşanmıştır."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA