• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zor olanı başaran bir isim ‘Zolan’ YUNUS KARAKAYA

Zor olanı başaran bir isim ‘Zolan’

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2018, 00:00

Size bugünkü yazımda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan bahsedeceğim.
Ağır bir yükün altına giren Başkan Zolan, aslında zor olanı başarmış ve halkın sevgisini kazanmış. Denizlili bir dostuma bana en kısa şekilde Osman Zolan'ı anlatır mısın diye sordum aldığım cevap "Denizli'nin gülen yüzü" oldu.
Çünkü başkan Zolan'ın yüzü hep gülüyormuş.
Durum böyle olunca da başkan Zolan tüm Denizlililerin yüzü gülsün diye kolları sıvamış.

ÜÇGEN MEYDANI

Başkan Zolan bugüne kadar verdiği tüm sözleri tek tek yerine getirerek Denizlilerin hizmetine sunmuş. Teleferik projesinin ardından sıranın "Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşak Projesi'ne geldiğini söyleyen Osman Başkan, "Denizli'nin yüz akı. Kentimize çok yakışacak" diyen Zolan, "Denizlimiz herşeyin en iyisi ve güzelini hak ediyor" diyor.

ÖZEL İNSANLARLA YILBAŞI

Denizli Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Polis Evi'nde yeni yıl nedeniyle 'Engelsiz Özel Yemeği Gecesi' düzenledi. Başkan Zolan ve dernek üyesi engellilerle ailelerinin katıldığı etkinlikte engelliler Zolan'a bol bol sarılıp fotoğraf çektirdi. Zolan, hükümetin ve belediye olarak kendilerinin engellilere verdikleri değeri anlattı ve bu tarz gecelerin artması gerektiğini ifade etti. Konuşması sırasında etrafını saran çocuklar da Zolan'a sevgi gösterisinde bulundular.

ESKİ SPOR ALETLERİNİ İSTİYORLAR

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Patoloji Anabilim Dalı'nın kurucu öğretim üyesi ve fakültenin temel taşlarından olan Prof. Dr. M. Şerafettin Canda'dan geçtiğimiz günlerde bir mesaj aldı. Kendisini aynı zamanda sportmen kimliğiyle de tanıyorum. Şerafettin Hocam, uzun yıllar Türk Judosuna hizmet etmiş biri.
Güzelbahçe'de arkadaşlarıyla birlikte spor yaparken, parkta bulunan spor aletlerinin değiştiğini görünce çok üzülmüş.
Canda, eski spor aletlerinin ufak dokunuşlarla tamir edilerek daha uzun süre hizmet verecekken, değiştirilmesine anlam veremediğini söyledi. Bilinçli bir vatandaş olarak halkın parasının boşa harcanmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyen Şerafettin Hoca, "Eskiden olan spor aletleri yenilenince ortadan yok olmuş. Keşke onları tamamen kaldırmak yerine tamir edip halkın kullanımında tutsalardı" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA