• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ardında yüz köpek havlamayan kurt kurt sayılmaz YUNUS KARAKAYA

Ardında yüz köpek havlamayan kurt kurt sayılmaz

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2017, 00:00

Bizim oralarda biz söz vardır "Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz." Biliyorsunuz CHP Muğla Milletvekili Süha Aldan, katıldığı bir radyo programında son derece edepsizce bir söz sarf ederek, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine hakaret etti. Süha Aldan'ın bu son sözleri son derece yakışıksız olmuştur, eminim ki bu sözler vatanını milletini seven CHP'lileri de derinden yaralamıştır.15 Temmuz'da vatanını savunmak için sokağa çıkanlar arasında hemen her siyasi partiden insanlar vardı.

KILIÇDAROĞLU DİYET Mİ ÖDEDİ?

15 Temmuz şehitlerine hakaret eden açıklamasının ardından gözler CHP İzmir Milletvekili Süha Aldan'a çevrildi.
Muğlalıların da büyük tepki gösterdiği Aldan nasıl milletvekili oldu?
CHP vekili Ömer Süha Aldan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde, SSK'daki yolsuzluk operasyonlarını yapan savcı olduğu öne sürüldü. Biliyorsunuz o dönemde SSK üzerinden gerçekleşen vurgunla devlete ait milyonlarca lira birilerine peşkeş çekilmişti.
'Neşter operasyonu' olarak bilinen soruşturmaları yürüten Savcı Ömer Süha Aldan'ın, nedendir bilinmez CHP'nin Genel Başkanı olan Kılıçdaroğlu tarafından ödüllendirilerek milletvekili yapıldığı iddia edildi. Durum böyle olunca insanların aklına, "Savcı Kılıçdaroğlu'nun adını temize çıkardı, Kılıçdaroğlu da onu vekillikle mi ödüllendirdi?" sorusu geldi.

POLAT ANA BİLİM DALI BAŞKANI

Orhan Dede Polat, 9 Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Sismoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı oldu. Polat, Türkiye'nin, Antarktika'ya gönderdiği ilk isimler arasında yer alıyordu. Sismoloji alanında çalışmalarıyla bilinen Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Sismoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Orhan Dede Polat, 1.5 ay boyunca Antarktika'da yaşamıştı.
Antarktika'da Türk üssü olmadığı için Bulgar üssünde kaldığını belirten Polat yalnızca yer bilimleri değil birçok bilimsel çalışma için o bölgenin çok uygun olduğunun altını çizerek, "Antarktika'dan bağımsız bir Türk neslinin yetişmemesi gerekiyor" diye mesaj vermişti.
Orhan Dede Polat'a yeni görevinde başarılar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA