• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Erken kalkan erken yol alır YUNUS KARAKAYA

Erken kalkan erken yol alır

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.01.2018, 00:00

Bir işten istenilen verimi, kazancı ve sonucu almak için mümkün olduğu kadar erken davranmak çok önemlidir.
Atalarımız bu bakımdan sabahın hayrına ve bereketine inanırlar ve erken kalkmaya çok önem verirler.
Hakikaten erken kalkan bir kişi zamana, işine, kişiliğine ve geleceğine önem veren, kendine saygı duyan, sorumluluk sahibi bir kişidir.

SİYASETTE DE ERKEN YOL ALMAK

Siyasette de erken yolmak gerçekten önemlidir. İnsanlar politikacının, seçimden sonra kendilerini arayıp sormamalarından sürekli şikayet eder.
İzmir politika dünyasının renkli simalarından olan CHP Buca Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Bekiroğlu da her gün bir seçim varmış gibi davranan politikacılarından.
2017'nin son dakikalarını ve 2018'in ilk saatlerini sokaklarda hastane ve esnaf ziyaretlerine ayıran Bekiroğlu, sokak hayvanlarını da beslemeyi ihmal etmemiş.
Bekiroğlu, "Yeni yılın ilk gününde can dostlarımızla beraberiz. Bizler için önemsiz olan yiyecekler, onlar için çok önemli, 30 yıldır olduğu gibi bugün de eşimin biriktirdiği yiyecekleri onlara ikram ettik, tekrar herkese iyi yıllar diliyorum" dedi.

SINDIRGI'NIN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN

Cumartesi günü yolum Balıkesir'in şirin ilçesi Sındırgı'ya düştü.
Tabii bu ilçeye gidilir de Başkan Ekrem Yavaş ziyaret edilmez mi?
Başkan Yavaş'ı dükkanında vatandaşlarla sohbet ederken bulduk. Ekrem Başkan halkla öyle sıcak ilişki kurmuş gibi ilçenin "Belediye başkanı değil, bizim oğlanı olmuş".
Delisi de, velisi de Başkan Ekrem Yavaş'ın adeta baş tacı olmuş. Ekrem Başkan ile görüşmek için öyle randevu filan da almaya gerek yok, Allah'ın bir selamı yetiyor. İster derdinizi anlatsın, isterse keyif sohbeti yapsın herkesi dinlemekten mutluluk duyan bir başkan Ekrem Yavaş.
Bize de çay ve kahvesini içmek nasip oldu Ekrem Başkan'ın.
Tabii Sındırgı'ya gidilir de o meşhur Kertil Çam kolonyalarından almamak olmazdı. En beğenilen kokular, limon, hazan, şehr-i banu, yağmur, çam çiçeği ve daha birçok kolonyayı parfüm kalitesinde, ferahlatıcı ve farklı ebatlarda bulma imkanı buldum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA