• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Erdoğan’ın özel misafirleri YUNUS KARAKAYA

Erdoğan’ın özel misafirleri

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.02.2018, 00:00

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel misafirleri ağırladı. Denizlili Özel İnsanlar, Erdoğan ile Meclis'te bir araya geldi. Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan ve 13 dernek üyesi, AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından özel insanlarla sohbet etti. Dernek üyeleri daha sonra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile de makamında görüştü.
Meclis'te Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan'la odalarında görüşen özel insanlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ziyaretinin ardından Denizli'ye döndü. Dernek Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptıkları görüşmede çok duygulandığını belirterek, "Reisimize engellilere verdiği destek ve sağladığı imkanlar için teşekkür ettik. AK Parti sayesinde engelliler perdenin arkasındayken, evlere hapis olmuşken, çıkartılan yasalar ve getirilen kolaylıklarla iş, meslek sahibi oldular. Evden dışarıya çıktılar" dedi.

Seninle mümkün

Memleketim Salihli'den doğan sağlık markası Özel Can Hastanesi, geçtiğimiz aylarda kapılarını İzmirliler ve Ege Bölgesi'nde oturan vatandaşlara açtı. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner ve eşi Salihlili olan Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Reyhan Şenay ile birlikte ziyaretime geldiler.
Kendileriyle hem memleket hasreti giderdik, hem de yatırımları hakkında bol bol konuşma fırsatımız oldu. Sohbet sırasında, Op. Dr. Keskiner, "Güvenilir olmak, sevgi ve saygıyla yaklaşım, tıbbi ve toplumsal etik değerlere bağlı kalmak, çevreye duyarlı ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, bilim ve teknolojideki yenilikleri çok yakından izleyen bir anlayışla çalışmak asla taviz vermeyeceğimiz temel değerlerimiz" dedi.
Keskiner, prensiplerinden taviz verecek birisine benzemiyor. Keskiner, "Hiçbir özel ya da kamusal kuruluşu, diğer meslektaşlarımızı rekabet unsuru olarak görmüyor, aksine onları İzmir için, ülkemiz için daha güzel ve büyük işleri birlikte meydana getirebileceğimiz paydaşlarımız olarak düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

İlginiz için teşekkürler

Biliyorsunuz gazetemizin Haber Müdür Yardımcısı Fatih Şendil ve İstihbarat Sorumlusu Şenol Kantürk geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirmişti.
Kazada yaralanan Şendil ve Kantürk, 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altında alınmıştı. Kazada kolu kırılan Şendil ise daha sonra ameliyata alınmıştı.
Bu zorlu süreçte Fatih Şendil'e yakın ilgisini esirgemeyen 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Havıtcıoğlu ve ekibi, Başhekim Prof. Dr.
Mete Edizer ve üniversitenin Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik'e teşekkür ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA