• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP ve küfür siyaseti YUNUS KARAKAYA

CHP ve küfür siyaseti

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.02.2018, 00:00

CHP'de ne politik kültür kaldı, ne de saygı. Eskiden CHP böyle miydi?
Asil ve beyefendi isimler vekillik yapar, siyaseti de, eleştirilerini de, önerilerini de edepli bir üslupla dile getirirlerdi. Ya şimdi öylemi?
Partide kendine göre ön plana çıkmak isteyen vekiller "Küfür" siyasetine sığınır oldu. Gerçi normal karşılamak lazım Genel Başkanları bile 2010 yılında 'kasetle' işbaşına gelmedi mi? Belediye başkanı küfür ederse, milletvekili küfür ederse, CHP halkın gözünden düşer elbette. İktidara ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür ederek bir yere gelemezsiniz ey küfürbaz CHP'liler, siz partinizi nasıl iktidara getireceğinizi düşünün. Siz küfür ederek AK Parti ve Cumhurbaşkanına zarar vereceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Bakın Gana atasözü ne diyor "Yağmur bir leoparın derisini ıslatır, döver ama beneklerini silemez." Yani siz istediğiniz kadar küfür edin hakaret edin ama Türk halkının bağrına bastığı Lider Recep Tayyip Erdoğan gerçeğini silemezsiniz.

EKREM BAŞKAN BAYRAK DAĞITTI

Sındırgı'nın başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Afrin Operasyonu'na destek için TSK, Mehmetçik ve vatandaşlara moral olması amacıyla her ev, işyeri ve sokağa Türk bayrağı asma kampanyası düzenledi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte ilçe esnafını dolaşan Yavaş, "Bayrak asmak bir nebze de bayram havasıdır, PKK'nın yok oluşu ve bitişi anlamını taşır" dedi.

SP'DEN MEHMETÇİĞE KAN BAĞIŞI

Saadet Partisi İl Teşkilatı, Konak Meydanı Valilik binası önünde Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimiz için kan bağışı etkinliği düzenledi. Partililer, meydandaki Kızılay Kan Merkezi aracına girip bağışta bulundu. Bağış öncesi konuşan İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, şanlı ordumuzun Türkiye'ye tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçireceğini, karanlıkları dağıtacağını ve barış getireceğini söyledi.

SOLUCAN ÜRETİCİLERİ KOOPERATİF KURDU

Türkiye'de her geçen gün sayıları artan solucan üreticileri Denizli'de kooperatif çatısı altında toplandı.
Türkiye'deki solucan üretimi, gübre üremi ve pazarlanmasıyla ilgili olarak 4. Dernek 'S.S. Denizli Solucan Gübresi Üretim ve Pazarlama Kooperatifi' ismiyle çalışmalarına başladı. 10 solucan üreticisinin bir araya gelmesiyle kurulan kooperatifte, kurucu başkanlık görevini İbrahim Karakurt üstlendi. Karakurt Denizli'de 90'a yakın solucan gübresi üretimi yapan girişimci bulunduğuna dikkat çekti

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA