• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sonunda bebek sahibi olacak ÇAĞRI ZORER

Sonunda bebek sahibi olacak

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2017, 00:00

TV yıldızı Heidi Montag, kendisi gibi dizi oyuncusu olan eşi Spencer Pratt ile ilk çocuklarını bekliyor. Us Weekly'nin Nisan kapağına konuk olan Montag, hamile olduğunu açıkladı. Daha önce de bebek istediğini ama eşi Spencer Pratt'in pek istekli olmadığını söyleyen güzel oyuncu, hazır olduğumuza inandığımız an bebek kararını aldıklarını söyledi. Spencer Pratt ise, "Heidi tanıştığımız günden beri anne olmak istiyordu.
Planladı ve bunu yaptı" dedi.


Çaldığını kabul etti

Ünlü İngiliz şarkıcı Ed Sheeran'ın 2014 yapımı bir parçası çalıntı çıktı. 'Multiply' albümünde yer alan "Photograph" şarkısının çalıntı olduğu gerekçesiyle açılan 20 milyon dolarlık davada yeni bir gelişme oldu. Müzik prodüktörleri Martin Harrington ve Thomas Leonard'ın açtığı dava sonrası mahkeme, şarkının 2010 yılında yapılan Matt Cardle'ın 'Amazing' şarkısıyla notası notasına aynı olduğuna karar verdi.
Sheeran, dava sonucunda tazminat ödemeyi kabul etti. Sheeran'ın ödeyeceği tazminat miktarı ise açıklanmadı.

Nelly Furtado boşanıyor

Portekiz asıllı Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Nelly Furtado, ses mühendisi olan eşi Demacio Castellon ile boşanma kararı aldı.
38 yaşındaki güzel şarkıcı boşanma kararını doğrulayarak detaya girmedi.Bu kararı 2016 yılında aldığını ve zor zamanlar geçirdiğini söyleyen Furtado, "Birileri Wikipedia sayfamı güncelleyip 'bekar' olarak değiştirirse sevinirim. Özel hayatıma faydalı olur" diye espri yaparak izleyenleri güldürdü.

İlk kez dışarı çıktılar

Ta ze anne Amanda Seyfried doğumdan sonra ilk kez eşi Thomas Sadoski ile birlikte dışarı çıktı. Geçtiğimiz Salı günü Los Angeles'ta görüntülenen çift, yorgun görünmelerine rağmen oldukça mutluydu. Önce kahve dükkanına girip sohbet eden ikili daha sonra yürüyüşe çıktı. İlk bebeklerini kucağına alan ünlü çiftin yakın çevresine ebeveyn olmanın ne kadar zor olduğunu, bitkin ama mutlu olduklarını söyledikleri öğrenildi.

78'lik romantik

Geleceğe Dönüş serisindeki Doktor Emmett Brown rolü ile tüm dünyada sevilen usta aktör Christopher Lloyd'un yeni projesi belli oldu. 78 yaşındaki sevilen oyuncu Lloyd, Giorgio Serafini'nin yöneteceği, romantik komedi yapım Senior Moment'da rol alacak. Uzay Yolu serisinde Kaptan Kirk olarak hayatımıza giren William Shatner'ın da kadroda olduğu Senior Moment'ın vizyon tarihi hakkında ise şimdilik bilgi yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA