• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Katy Perry’nin 100 milyon rekoru ÇAĞRI ZORER

Katy Perry’nin 100 milyon rekoru

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.06.2017, 00:00

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, Twitter'da 100 milyon takipçiye ulaşan ilk isim oldu. Perry böylece şarkıcı rakipleri Taylor Swift ve Justin Bieber'la birlikte Donald Trump ve Barack Obama gibi siyasetçileri de geride bıraktı. 2009 Şubat ayında Twitter'a katılan ve 8 bin 500 tweet atan Perry takipçilerine teşekkür etti. Twitter'da Katy Perry'nin ardından en çok takipçisi olan Justin Bieber'ın takipçi sayısı ise 96.7 milyon. Üçüncü sırada bulunan Barack Obama'nın 90.8 milyon takipçisi bulunuyor.

İkizleri dünyaya getirdi iddiası

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'un ikiz bebeklerini geçtiğimiz hafta dünyaya getirdiği iddia edildi.
Radaonline'ın haberine göre, Beyonce ve Jay-Z çiftinin mutlu haberi henüz sadece aileleleri ve yakın arkadaşlarıyla paylaştığı bildirildi. 35 yaşındaki şarkıcının doğumunu Los Angeles'ta bir tıp merkezinde yaptığı öne sürüldü. Beyonce'un ikiz bebeklerini evde doğum yöntemiyle dünyaya getireceği, bunun için de Hollywood'daki malikanesini bir milyon sterlinlik tıbbi malzemeyle donatarak doğumevine çevirdiği iddia edilmişti.

London Grammer'dan yeni bir albüm

Britanyalı müzik grubu London Grammar, dört yıllık sessizliğini bozarak yeni albümlerini sevenleriyle buluşturdu. Albümün yapımcıları arasında Sia, Adele ve Coldplay'le çalışan isimler bulunuyor. London Grammar'in solisti Hannah Reid "Şarkı sözlerim bilinçaltımdan geliyor.
Yeni albümün teması farklı, daha estetik.
İlk albüm, kişiler arası ilişkilere ve romantik ilişkilere dair şarkılardan oluşuyordu. Bu albüm ise benim yoldaki deneyimimle alakalı" diye konuştu.
Grubun bundan önceki albümü 2013 yılında çıkan 'If You Wait'ti.

Modern ozan olmak istiyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Lorde, müzik kariyerinde hedefinin Leonard Cohen, Joni Mitchel veya Bob Geldof gibi bir "ozan şarkıcı" olmak istediğini söyledi.
Kısa süre önce ikinci albümü 'Melodrama'yı çıkaran Yeni Zelandalı şarkıcı, dört yıl önce henüz 16 yaşındayken çıkardığı 'Pure Heroine' albümüyle uluslararası başarı yakalamıştı. İki Grammy ödüllü 20 yaşındaki şarkıcı, geçen yıl ölen İngiliz şarkıcı David Bowie tarafından "Geleceğin sesi" olarak nitelendirilmişti.

Diane Kruger ile Robert ZemeckIs ortaklığı

Diane Kruger, Geleceğe Dönüş ve Kutup Ekspresi filmlerinin ünlü yönetmeni Robert Zemeckis'in yeni filminin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu, komedinin sevilen oyuncusu Steve Carell ile birlikte başrolü paylaşacak. İkinci Dünya Savaşı'na ait minyatür bir köy yapan adamın hikayesini anlatacak filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Leslie Mann, Janelle Monae ve Eiza Gonzalez yer alıyor. Carell'ın minyatür köyü inşa eden adamı canlandıracağı filmin yönetmeni Zemeckis film için bütün bir köyü inşa edeceğini açıkladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA