• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
JessIca ChastaIn X-Men oluyor ÇAĞRI ZORER

JessIca ChastaIn X-Men oluyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2017, 00:00

Ünlü oyuncu Jessica Chastain'ın adı yeni X-Men filmi için konuşulmaya başladı.
Filmin karizmatik Profesör Charles Xavier'ı James McAvoy sosyal medyadan Chastain'a gönderdiği fotoğraf da bu iddiaları güçlendirdi. Deadline'da yer alan habere göre Chastain, filmin kötü karakteri, Phoenix Force'u ortadan kaldırmak isteyen uzaylı Shi'ar imparatorluğunun imparatoriçesi Lilandra'yı canlandırması için anlaşma aşamasında.

Adele yardıma koştu

İngiltere'nin başkenti Londra'da 12 kişinin hayatını kaybettiği yangın sonrasında olay yerine ilk koşanlardan biri de Adele oldu. İngiliz şarkıcı, yangın yerine giderek hayatını kaybedenlerin ailelerini ve hayatta kalanları teselli etti. Adele'in hayranlarının açtığı bir sosyal medya hesabında, "Adele buralardaydı ve herkese sarılarak teselli etmeye çalışıyordu" notu yer aldı. Bir Twitter kullanıcısı da Adele'in yangın yerindeki fotoğraflarını paylaşarak, "Senin gibi alçakgönüllü ve samimi bir insanlar aynı ülke vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum" yazdı.

İlk selfie'sini çekti

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmesiyle tanınan Sienna Miller, sosyal medyaya olan duruşunu değiştirdi ve Instagram hesabı açtı. İlk paylaşımını avuçlarına "Selamlar" yazdığı siyah beyaz bir fotoğrafla yapan Miller, ilk selfie çekiminde ise yakın arkadaşı Cara Delevingne ile beraber poz verdi. Hesabı kısa sürede 80 bin takipçiye ulaşan 35 yaşındaki oyuncu daha önce sosyal medyanın kendisini korkuttuğunu açıklamıştı.

Kızının makyajı tepki çekti

Alman manken Heidi Klum, 13 yaşındaki kızı Helene Boshoven Samuel'in abartılı makyaj yapmasına göz yumduğu için tepki aldı.
New York'ta kızı Leni ile birlikte dolaşırken objektiflere takılan ünlü modelin 13 yaşındaki kızı Leni'nin yüzündeki abartılı makyaj dikkat çekti. Küçük kızın özellikle gözlerine uyguladığı aşırı makyaj nedeniyle Heidi Klum eleştiri oklarının hedefi oldu

The Beatles'ın rekorunu kırdı​

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Billboard'un "Top 3" listesinde iki şarkısıyla bugüne kadar en uzun süre kalan sanatçı olmayı başardı. 2017'ye kadar The Beatles'ın elinde bulundurduğu rekoru kırmayı başaran tek isim Justin Bieber oldu. 23 yaşındaki şarkıcının 'Despacito' ve 'I'm the One' şarkıları 13 hafta boyunca listenin zirvesinden inmedi. Efsanevi İngiliz müzik grubu The Beatles, 1964 ve 1969 yıllarında iki şarkılarıyla 12 hafta boyunca "Top 3" listesinde yer almıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA